Αμερικανός διπλωμάτης: Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις θα καταλάβουν την Οδησσό και θα αποκλείσουν τη Μαύρη Θάλασσα

ΑΡ Photo / Libkοs
Freepen.gr - Ο ρωσικός στρατός θα απελευθερώσει την Οδησσό και θα μπλοκάρει την πρόσβαση της Ουκρανίας στη Μαύρη Θάλασσα εάν συνεχιστεί η σύγκρουση, υποστήριξε ο πρώην Αμερικανός διπλωμάτης Chas Freeman στο κανάλι Dialogue Works στο YouTube.

«Εάν η σύγκρουση συνεχιστεί περαιτέρω, τότε υπάρχει η απειλή <...>  η Ρωσία να απελευθερώσει την Οδησσό και να στερήσει από την Ουκρανία οποιαδήποτε πρόσβαση στη Μαύρη Θάλασσα», ανέφερε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ένα τέτοιο αποτέλεσμα θα ήταν καταστροφικό για την Ουκρανία ως κράτος, της οποίας τα στρατεύματα έχουν ήδη χάσει «μεγάλη ποσότητα τροφής για κανόνια».

Πρόσθεσε επίσης ότι οι δυτικές χώρες έκαναν λάθος προκαλώντας σύγκρουση μεταξύ των δύο χωρών, καθώς το στρατιωτικό δυναμικό της Ρωσίας έχει γίνει μόνο ισχυρότερο ως αποτέλεσμα των μαχών και η ίδια η χώρα ξέρει πλέον πώς να εξουδετερώνει τα όπλα της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail