«Η Δύση δε χρειάζεται τον Ζελένσκι, καθώς δεν μπορεί να συνεχίσει τη σύγκρουση»

ukrinform.net
Freepen.gr - Η Δύση έχει καταστήσει σαφές ότι δεν χρειάζεται πλέον την Ουκρανία ή τον πρόεδρό της Βολοντίμιρ Ζελένσκι, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός της CIA Λάρι Τζόνσον σε συνέντευξή του στο κανάλι Judging Freedom του YouTube.

"Ο Ζελένσκι και η Ουκρανία δεν είναι πλέον απαραίτητοι, καθώς δεν μπορούν πλέον να συνεχίσουν τη σύγκρουση", μοιράστηκε τη γνώμη του.

Ο Τζόνσον τόνισε πως ακόμη και αν οι ΗΠΑ δώσουν στην Ουκρανία περισσότερα όπλα, κανείς δεν θα μπορέσει να τα χρησιμοποιήσει, καθώς η AFU ξεμένει από στρατιώτες. Κατά τη γνώμη του, οι πρόσφατες επισκέψεις του Βρετανού υπουργού Εξωτερικών Ντέιβιντ Κάμερον και του επικεφαλής του Πενταγώνου Λόιντ Όστιν στο Κίεβο ήταν μόνο τυπικές, καθώς η δυτική υποστήριξη δε θα βοηθήσει τα ουκρανικά στρατεύματα να νικήσουν στην πρώτη γραμμή του μετώπου.

"Προσπαθούν να αποτρέψουν το αναπόφευκτο", κατέληξε ο εμπειρογνώμονας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail