Το Ισραήλ αντιμετωπίζει αυξανόμενη διπλωματική απομόνωση ενώ η Ουκρανία ζητιανεύει

Εντάξει. Έτσι, το Ισραήλ είναι άνετο στο κρεβάτι καλυμμένο με μια χοντρή κουβέρτα δολαρίων ΗΠΑ. Αυτά είναι τα καλά νέα. Οποιαδήποτε πρόοδος και αν κάνει το Ισραήλ επί τόπου στη Γάζα αντισταθμίζεται από διπλωματικές οπισθοδρομήσεις που προέρχονται από την αδιάκριτη δολοφονία Παλαιστινίων αμάχων. 

Larry Johnson - sonar21.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Στις 1/11/23 η Ιορδανία ανακάλεσε τον Πρέσβη της στο Ισραήλ και είπε στον Πρέσβη του Ισραήλ να μείνει σπίτι και να μην επιστρέψει στο Αμμάν. Τα πράγματα δεν φαίνονται πολύ καλύτερα στη Νότια Αμερική:

Το Ισραήλ επέκρινε τη Βολιβία, τη Χιλή και την Κολομβία την Τετάρτη, αφού οι χώρες της Νότιας Αμερικής ανέλαβαν μια σειρά διπλωματικών κινήσεων για να διαμαρτυρηθούν για τον πόλεμο του Ισραήλ κατά της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας.

Άλλες χώρες της Λατινικής Αμερικής, συμπεριλαμβανομένης της Αργεντινής και της Βραζιλίας, έχουν επίσης αυξήσει την κριτική τους για τον αντίκτυπο που έχουν οι στρατιωτικές επιχειρήσεις του Ισραήλ στους αμάχους.

Τυπικό Ισραήλ. Αντί να προσπαθήσει να εξομαλύνει τα πράγματα με τη Χιλή και την Κολομβία κατ' ιδίαν, το Ισραήλ αντεπιτίθεται δημόσια. Χαζομάρα! Και ας είμαστε ξεκάθαροι, η Βραζιλία κατηγόρησε το Ισραήλ ότι διέπραξε «εγκλήματα πολέμου». Αυτό συνιστά λίγο περισσότερο από ΑΠΛΗ «κριτική». Νομίζω πως η «καταδίκη» είναι καλύτερος όρος. Κάθε μέρα που περνάει το Ισραήλ σκάβει μια πιο βαθιά τρύπα. Βίντεο όπως το παρακάτω (που μόλις εμφανίστηκαν σήμερα) είναι ένας από τους παράγοντες που κινητοποιούν περισσότερα έθνη να διαμαρτυρηθούν για τις αδιάκριτες επιθέσεις του Ισραήλ σε Παλαιστίνιους αμάχους. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ - ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ > https://sonar21.com/israel-faces-mounting-diplomatic-isolation/.

Το Ισραήλ δεν είναι το μόνο που ενεργεί επαίσχυντα. Ο Ρεπουμπλικανός βουλευτής Μπράιαν Μαστ, ένας βετεράνος του αμερικανικού στρατού που έχασε και τα δύο πόδια σε ένα ατύχημα με βόμβα, κέρδισε μια θέση στη λίστα των απεχθών ανθρώπινων όντων. Συνέκρινε νεκρά μωρά όπως αυτά στο παραπάνω βίντεο με Ναζί και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν αξίζουν να θεωρούνται «αθώα». Αλήθεια;

Και εδώ είναι το λάκτισμα - ο Μαστ υποστηρίζει σθεναρά την παροχή στρατιωτικής βοήθειας των ΗΠΑ σε πραγματικούς, καταραμένους Ναζί στην Ουκρανία. Αν και τώρα ισχυρίζεται ότι η Ουκρανία δε θα πρέπει να λάβει άλλη χρηματοδότηση έως ότου η κυβέρνηση Μπάιντεν εκπονήσει ένα σχέδιο νίκης και λογοδοσίας. Ωστόσο, κάποιος πρέπει να αρπάξει τον Mast και να του δείξει την παρακάτω εικόνα. Αυτοί είναι ναζί. Τα νεκρά παιδιά στο παραπάνω βίντεο δεν είναι.



Εν τω μεταξύ, φωτογραφίες και βίντεο συνεχίζουν να εμφανίζονται δείχνοντας τη βάναυση συμπεριφορά της ισραηλινής αστυνομίας και του στρατού. Το επόμενο βίντεο δείχνει Ισραηλινούς μπάτσους να «συντονίζουν» μερικούς Χασιδίτες Εβραίους στην Ιερουσαλήμ. Υποθέτω ότι οι Ισραηλινοί μπάτσοι μπορούν να είναι εξίσου μοχθηροί με τους θρησκευόμενους Εβραίους όσο και με τους Παλαιστίνιους.

https://sonar21.com/israel-faces-mounting-diplomatic-isolation/

Το Ισραήλ βομβάρδισε επίσης ένα λεωφορείο του ΟΗΕ, που ήταν ευδιάκριτο. Ευτυχώς, μόνο τα παράθυρα στη μία πλευρά έσπασαν. Αυτό είναι απλώς ένα ακόμη παράδειγμα που πείθει τον υπόλοιπο κόσμο να πιστέψει ότι το Ισραήλ είναι εκτός ελέγχου και εξίσου ένοχο με τη Χαμάς, αν όχι περισσότερο, για παράλογη βαρβαρότητα.

Η μεγάλη ιστορία (και φαίνεται να γίνεται viral) είναι ο ισραηλινός βομβαρδισμός του «στρατοπέδου προσφύγων» στη Γάζα. Δεν ξέρω γιατί λέγεται «στρατόπεδο». Αυτή είναι μια αστική γειτονιά. Φροντίστε να δώσετε προσοχή στην αρχή του βίντεο. Θα δείτε περισσότερα από εκατό παιδιά να προσπαθούν να παίξουν υπό την επίβλεψη ενηλίκου. Μερικοί είναι πολύ νέοι για να εκτιμήσουν τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουν.

https://sonar21.com/israel-faces-mounting-diplomatic-isolation/

Και ας μην ξεχνάμε την Ουκρανία. Α, τι διάολο!! Ξεχάστε τους. Ο Ζελένσκι και η συνοδεία του είναι τα χθεσινά νέα. Αυτό το καρτούν αφηγείται την ιστορία.

Αλλά περίμενε! Δεν χάνονται όλα. Ουκρανοί στρατιώτες που εξακολουθούν να θέλουν να πολεμήσουν και θέλουν μια αξιόπιστη ημέρα πληρωμής, η ευκαιρία χτυπά. Ναι κύριε, το Ισραήλ σε θέλει. Όχι μόνο ένας έμπειρος Ουκρανός (ακόμα και ένας Ναζί από το τάγμα του Αζόφ) μπορεί να κερδίσει περισσότερα σέκελ στην IDF, αλλά και οι καιρικές συνθήκες είναι επίσης καλύτερες. Δε θα φτυαρίζετε βουνά από χιόνι σε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν τον Ιανουάριο. Επιπλέον, η Χαμάς δε διαθέτει άρματα μάχης, πυραύλους kizhal και αεροσκάφη επίθεσης. Αυτό θα είναι παιχνιδάκι.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail