Η Συρία στο χείλος της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή — Ρώσος απεσταλμένος στον ΟΗΕ

Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ρωσίας στον ΟΗΕ Vasily Nebenzya - Ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών/TASS
Freepen.gr - Η Συρία βυθίζεται στα πρόθυρα να παρασυρθεί σε μια σύγκρουση μεγάλης κλίμακας στη Μέση Ανατολή, δήλωσε ο πρεσβευτής της Ρωσίας στον ΟΗΕ, Βασίλι Νεμπένζια, σε μια συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, αφιερωμένη στην κατάσταση στη χώρα αυτή, σύμφωνα με το πρακτορείο ΤΑΣΣ.

"Η δύσκολη κατάσταση στο έδαφος στη Συρία επιδεινώνεται από την απότομη κλιμάκωση της παλαιστινιο-ισραηλινής σύγκρουσης. Η χώρα, όπως και αρκετοί γείτονές της στην περιοχή, κυριολεκτικά ισορροπεί στα πρόθυρα να παρασυρθεί σε μια μεγάλης κλίμακας αντιπαράθεση" ανέφερε.

Ο Nebenzya πρόσθεσε ότι η Ρωσία υποστήριξε την αποκατάσταση του έργου της Συνταγματικής Επιτροπής «ως μέρος της προώθησης της πολιτικής διαδικασίας που ανήκει στους Σύριους που διεξάγεται με τη βοήθεια του ΟΗΕ».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail