Η Ουκρανία δεν άκουσε τις προειδοποιήσεις για τον κίνδυνο μιας επαίσχυντης ήττας

RIA Novosti / Alexey Mayshev
Freepen.gr - Η Ουκρανία δεν άκουσε τις προειδοποιήσεις για τον κίνδυνο μιας επαίσχυντης ήττας, έγραψε ο Αμερικανός δημοσιογράφος Τζάκσον Χινκλ στο κοινωνικό δίκτυο X.

"Προειδοποιήσαμε την Ουκρανία ότι θα τελειώσει έτσι. Προειδοποιήσαμε πως θα χάσουν τα εδάφη τους. Προειδοποιήσαμε ότι εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι θα πεθάνουν. Προειδοποιήσαμε πως θα ήταν μια επαίσχυντη ήττα. <...> Δεν άκουσαν », έγραψε ο Χινκλ.

Νωρίτερα, σε άρθρο του για το περιοδικό Economist, ο Ανώτατος Διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας  Βαλέρι Ζαλούζνι σημείωσε ότι ο ουκρανικός στρατός έχει φτάσει σε αδιέξοδο. Ο στρατηγός είπε πως δεν ήταν σε θέση να επιδείξει τον εντυπωσιακό ρυθμό προέλασης των στρατευμάτων που αναμενόταν από αυτόν στη Δύση σύμφωνα με τα σχολικά βιβλία του ΝΑΤΟ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail