Το πιο μεγάλο μυστικό: Το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων για την Ουκρανία παραμένουν στις ΗΠΑ

ukrinform.net
Freepen.gr - Ένα σημαντικό μέρος των αμερικανικών χρημάτων για τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις δεν φτάνει στην πραγματικότητα στην Ουκρανία, αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα The Washington Post.

"Το καλύτερα κρυμμένο μυστικό της στρατιωτικής βοήθειας της Ουάσινγκτον προς το Κίεβο είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων δαπανάται εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες", ανέφερε το δημοσίευμα.

Το άρθρο σημειώνει πως τα χρήματα δεν αποστέλλονται απευθείας στην Ουκρανία, αλλά χρησιμοποιούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες για την ανάπτυξη νέων όπλων ή την αντικατάσταση όπλων που είχαν σταλεί στο Κίεβο.

Για παράδειγμα, ο συντάκτης επικαλείται μελέτη που αναφέρει ότι από τα 68 δισ. δολάρια στρατιωτικής και συναφούς βοήθειας που ενέκρινε το Κογκρέσο, σχεδόν το 90% θα πάει στους Αμερικανούς.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail