Κρεμλίνο: Η Ρωσία είναι μια ισχυρή χώρα που καθημερινά ενισχύεται

pixabay / apreklama
Freepen.gr - Η Ρωσία είναι μια ισχυρή χώρα που καθημερινά επιδεικνύει τη δύναμή της και προσθέτει νέα στοιχεία σε αυτήν, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

"Ό,τι καταφέρνουμε, το καταφέρνουμε για να είμαστε δυνατοί. Ο καθένας μας πρέπει να είναι δυνατός, και αν είμαστε όλοι δυνατοί μαζί, η χώρα μας θα είναι δυνατή. Είναι πραγματικά ισχυρή, και τώρα δείχνει τη δύναμή της, οικοδομεί νέα στοιχεία στη δύναμή της κάθε μέρα», είπε στον εκπαιδευτικό μαραθώνιο Znanie (Γνώση) στο περιθώριο της RUSSIA EXPO.

Η απάντηση της Ρωσίας είναι ανάλογη με την αυξανόμενη παράνομη συμπεριφορά της Δύσης, δήλωσε ο Εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

"Έχετε απόλυτο δίκιο, αυτές [οι προκλητικές ενέργειες της Δύσης] προχωρούν πράγματι, αλλά αποκτούμε επίσης εμπειρία. Η απάντησή μας είναι ανάλογη με το πώς αυξάνεται και θα αυξάνεται η ανομία από την πλευρά της συλλογικής Δύσης", είπε ο Πεσκόφ .

«Σε αυτό το πλαίσιο, κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλλει για την σταθερότητα, την αποφασιστικότητα και, κυρίως, την ικανότητα του προέδρου μας, αφού είναι ο ανώτατος αρχιστράτηγος και διαμορφώνει την εξωτερική μας πολιτική», πρόσθεσε.

Η Ρωσία θα πολεμήσει οποιαδήποτε εξωτερική απειλή, και αυτό έγινε σαφές και όλοι το καταλαβαίνουν τώρα, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

«Ζήσαμε μια περίοδο του λεγόμενου «ρομαντισμού» όταν μας φαινόταν πως όλοι θέλουν να γίνουν φίλοι μας - οι Αμερικανοί, οι Ευρωπαίοι και οι Βρετανοί - και ότι θα ήταν φίλοι μας», είπε ο Πεσκόφ. «Μας φαινόταν ότι όταν μας πλησίαζαν τα όπλα τους με άρματα μάχης και πυραύλους, αυτό ήταν απλώς λόγω της παθιασμένης επιθυμίας τους να γίνουν φίλοι μας. Κάναμε τόσο λάθος. Και ίσως θα έπρεπε να είχαμε αποφασιστική αντίρρηση σε αυτό. Είναι ξεκάθαρο και τώρα όλοι συνειδητοποιούν πως όταν τεθούμε σε κίνδυνο, θα το πολεμήσουμε», είπε ο Πεσκόφ όταν ρωτήθηκε πώς επετράπη η επέκταση του ΝΑΤΟ προς τα ανατολικά.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail