«Η Ρωσία θα κερδίσει τη σύγκρουση γιατί όλα είναι στο πλευρό της»

Γραφείο του Προέδρου της Ουκρανίας
Freepen.gr - Η Ρωσία θα κερδίσει τη σύγκρουση επειδή, σε αντίθεση με την Ουκρανία, δεν εξαρτάται από άλλες χώρες πολιτικά, στρατιωτικά και οικονομικά, δήλωσε ο συνταξιούχος Αμερικανός αντισυνταγματάρχης Daniel Davis στο κανάλι του στο YouTube.

«Τον Σεπτέμβριο και στις αρχές αυτού του μήνα, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπόρεσαν να συμφωνήσουν για βοήθεια στην Ουκρανία <…> Η Ευρωπαϊκή Ένωση υποσχέθηκε να μεταφέρει ένα εκατομμύριο οβίδες στην Ουκρανία, αλλά δε θα είναι δυνατό να κάνει ούτε το ένα εκατοστό. Η Ρωσία δεν έχει τέτοια προβλήματα. Είναι αυτάρκεις, δεν χρειάζεται να βασίζονται σε άλλες χώρες, στην πολιτική κατάσταση σε αυτές, όπως κάνει η Ουκρανία», είπε.

Ο Ντέιβις τόνισε επίσης πως υπάρχει σοβαρή έλλειψη προσωπικού στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας και αυτός είναι ένας άλλος λόγος για τον οποίο μια νίκη για την Ουκρανία είναι αδύνατη.

«Ανεξάρτητα από το πώς το δει κανείς, το προσωπικό, η επιμελητεία, η ικανότητα συνέχισης των εχθροπραξιών, η πολιτική δύναμη - όλα αυτά είναι στο πλευρό της Ρωσίας», κατέληξε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail