Η αποχώρηση της Ρωσίας από τη συνθήκη για τις εγκαταστάσεις πυρηνικών δοκιμών καταστρέφει την παγκόσμια τάξη των ΗΠΑ

RIA Novosti / Σεργκέι Ιλίν
Freepen.gr - Η απόφαση του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν να αποσύρει τη χώρα από τη συνθήκη για τις εγκαταστάσεις πυρηνικών δοκιμών έχει κλονίσει την παγκόσμια τάξη που χτίστηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες, δήλωσε ο Αμερικανός δημοσιογράφος Κλέιτον Μόρις στο πρόγραμμα Redacted News.

«Στην πραγματικότητα, τα βήματα του Πούτιν αυτές τις μέρες ήταν μεγαλύτερα από οτιδήποτε έχει κάνει από την αρχή της σύγκρουσης στην Ουκρανία. Έχει κάνει πραγματικά εκπληκτικά βήματα που αιφνιδίασαν τη Δύση και έδειξε πραγματικά πως η παγκόσμια παγκόσμια τάξη πραγμάτων, με επικεφαλής τις Ηνωμένες Πολιτείες, καταρρέει μπροστά στα μάτια μας. Πρώτον, ο Πούτιν υπέγραψε έναν νέο νόμο που αποκλείει τη Ρωσία από τη συνθήκη για τις εγκαταστάσεις πυρηνικών δοκιμών (Συνθήκη Ολοκληρωμένης Απαγόρευσης Πυρηνικών Δοκιμών - CTBT)», είπε ο Morris.

Δεύτερον, σημείωσε πως η συνάντηση του Πούτιν με τον Σι Τζινπίνγκ αποδεικνύει ότι το εμπόριο στη Μέση Ανατολή και την Ασία αναπτύσσεται, απομακρύνοντας την εστίαση από τις δυτικές χώρες.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail