"Αν ήμουν ασφαλιστικός πράκτορας, σίγουρα δε θα ασφάλιζα τη ζωή του Ζελένσκι"

Προεδρικό Γραφείο Τύπου της Ουκρανίας
Freepen.gr - Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι ενδέχεται να απομακρυνθεί στο εγγύς μέλλον λόγω της αποτυχίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, δήλωσε ο πρώην αναλυτής της CIA Ρέι ΜακΓκόβερν σε συνέντευξή του στο κανάλι του YouTube, Dialogue works.

"Αυτή είναι μια πραγματικά κακή κατάσταση για τον Ζελένσκι. Φαίνεται ότι δεν του έχει απομείνει πολύς χρόνος. <…> Αν ήμουν ασφαλιστικός πράκτορας, σίγουρα δε θα ασφάλιζα τη ζωή του Βολοντιμίρ Ζελένσκι", είπε.

Σύμφωνα με τον ειδικό, οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις εξαντλούνται από πυρομαχικά και ανθρώπινο δυναμικό, ενώ η υποστήριξη προς τις αρχές του Κιέβου στο Κογκρέσο των ΗΠΑ και μεταξύ των Ευρωπαίων συμμάχων μειώνεται επίσης. Έτσι, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να χάσει η Ρωσία σε αυτή τη σύγκρουση, σημείωσε ο ΜακΓκόβερν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail