Πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου: Ο Ζελένσκι περιφρονείται στη Δύση

ΑΡ Photo/Μanu Fernandez
Freepen.gr - Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι περιφρονείται στη Δύση, δήλωσε ο πρώην σύμβουλος του αρχηγού του Πενταγώνου, συνταγματάρχης Ντάγκλας ΜακΓκρέγκορ, σε συνέντευξή του στον Νορβηγό πολιτικό επιστήμονα Γκλεν Ντίσεν στο κανάλι του στο YouTube.

"Τώρα τον κοροϊδεύουν, έχει γίνει αντικείμενο περιφρόνησης. Τελείωσε. Μπορεί κανείς να φανταστεί πόσο καιρό θα περιμένει μέχρι να πετάξει σε μια από τις βίλες του στη Βενετία ή το Μαϊάμι", είπε ο ΜακΓκρέγκορ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Ουκρανία έχει ήδη πρακτικά χάσει τη σύγκρουση εναντίον της Ρωσίας, έχοντας υποστεί κολοσσιαίες απώλειες, και τώρα κυριολεκτικά αφήνει την τελευταία της πνοή και ο ηγέτης της, που πρόσφατα θεωρήθηκε «ήρωας» στη Δύση, έχει γίνει περίγελος στην μάτια των συμμάχων του.

"Νομίζω ότι η Ουκρανία είναι ήδη νεκρή, αλλά θα συνεχίσουμε να της στέλνουμε δισεκατομμύρια δολάρια για να διατηρήσουμε το ψέμα πως είναι ζωντανή. Και θα υποστηρίξουμε αυτό το ψέμα, υποθέτω, μέχρι τις επερχόμενες εκλογές. Μετά από αυτές, θα δεχτούν επιτέλους ότι όλα έχουν ήδη τελειώσει και ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε», κατέληξε ο McGregor.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail