Αυτή είναι η τελική αντιπαράθεση μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς

Η Χαμάς ήταν πάντα δεσμευμένη στην εξάλειψη του έθνους του Ισραήλ, και τώρα μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 7ης Οκτωβρίου το Ισραήλ έχει δεσμευτεί να εξαφανίσει τη Χαμάς. Έτσι, αυτό που βλέπουμε είναι πραγματικά ένα «ταίρι θανάτου» που θα δώσει μόνο έναν επιζώντα. Η Χαμάς ελπίζει απελπισμένα πως όλοι οι εχθροί του Ισραήλ στην περιοχή θα ενωθούν και θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν το έθνος του Ισραήλ μια για πάντα. 

MICHAEL SNYDER - themostimportantnews.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Εν τω μεταξύ, το Ισραήλ προσπαθεί αργά αλλά σταθερά να στραγγαλίσει την τρομοκρατική ομάδα από την ύπαρξη. Μάλιστα, αναφέρεται ότι η IDF έχει πλέον «ολοκληρώσει την περικύκλωση της πόλης της Γάζας»:

Ο εκπρόσωπος του Ισραηλινού Στρατού Αντιναύαρχος Ντάνιελ Χαγκάρι είπε ότι οι δυνάμεις εδάφους και τανκς έχουν περικυκλώσει σε αυτό το σημείο την πόλη της Γάζας. «Τα στρατεύματά μας ολοκλήρωσαν την περικύκλωση της πόλης της Γάζας, του κέντρου της δραστηριότητας της Χαμάς», είπε αργά την Πέμπτη (τοπική) συνέντευξη Τύπου. Η IDF ανακοίνωσε περαιτέρω τους θανάτους «130 τρομοκρατών» στις τελευταίες μάχες.

Δεν υπάρχει διέξοδος για τους μαχητές της Χαμάς που είναι παγιδευμένοι στην πόλη της Γάζας σε αυτό το στάδιο.

Στόχος τους από αυτό το σημείο και μετά είναι να παραμείνουν ζωντανοί στις σήραγγες για όσο το δυνατόν περισσότερο, καθώς ελπίζουν ότι η Χεζμπολάχ και το Ιράν θα συμμετάσχουν στον πόλεμο και θα σώσουν την κατάσταση.

Δυστυχώς, αυτές οι σήραγγες θα καταλήξουν να γίνουν τάφοι για πολλούς από αυτούς.

Αντί να στείλει ισραηλινά στρατεύματα στις σήραγγες, η IDF χρησιμοποιεί ρομπότ και εκρηκτικούς μηχανισμούς για να τους αντιμετωπίσει:

Οι ισραηλινές δυνάμεις έχουν αναπτύξει ρομπότ και διάφορους εκρηκτικούς μηχανισμούς για να καταστρέψουν τις σήραγγες της Χαμάς και να σκοτώσουν τρομοκράτες, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ο ιστότοπος Walla News στο Ισραήλ ανέφερε ότι οι επιχειρήσεις μεγάλης κλίμακας για τον καθαρισμό των σηράγγων ξεκίνησαν σε περιοχές της Λωρίδας της Γάζας που βρίσκονται τώρα υπό τον έλεγχο του Ισραηλινού Στρατού.

Ανώτερος αξιωματικός της Νότιας Διοίκησης είπε στο πρακτορείο: «Ίσως στην αρχή μπόρεσαν να μας παρενοχλήσουν, να μας τσιμπήσουν πυροβολώντας από τις εξόδους του τούνελ, αλλά αφού πήραμε τον έλεγχο των περιοχών, ξεκίνησε η επιχείρηση μηχανικής».

Και πρόσθεσε: «Θα καταρρεύσουμε τις εισόδους και τις σήραγγες πάνω τους. Θα γίνει ζώνη θανάτου. Έκαναν λάθος, επέλεξαν να βρεθούν σε ένα μέρος από το οποίο δεν μπορούσαν να ξεφύγουν. Θα πεθάνουν στα τούνελ».

Μπορείτε να φανταστείτε να είστε παγιδευμένοι σε ένα υπόγειο τούνελ χωρίς διέξοδο;

Υποθέτω ότι θα μπορούσαν να δοκιμάσουν να σκάψουν, αλλά αυτά τα τούνελ είναι πολύ βαθιά.

Φυσικά οι τρομοκράτες της Χαμάς δεν πρέπει να περιμένουν κανένα έλεος μετά από αυτό που έκαναν στις 7 Οκτωβρίου.

Ένας τρομοκράτης της Χαμάς παραδέχτηκε στην κάμερα ότι πυροβόλησε αθώα μικρά παιδιά:

Στην εξάλεπτη κασέτα ανάκρισης, ο τρομοκράτης περιγράφει ήρεμα τη δολοφονία μικρών παιδιών που κρύβονται σε ένα ασφαλές δωμάτιο.

«Ακούσαμε ήχους μικρών παιδιών», είπε. «Τα κλάματα των μικρών παιδιών. Ένα μικρό παιδί, κάτι τέτοιο».

«Εγώ πυροβόλησα και ο Αμπού Καμίλ πυροβόλησε. Πυροβολήσαμε στην πόρτα», πρόσθεσε. «Μέχρι που δεν ακούγαμε πια θόρυβο».

Και ένας Ισραηλινός πρώτος που ανταποκρίθηκε λέει στον κόσμο ότι είδε προσωπικά ένα Ισραηλινό μωρό που είχε «ψηθεί μέχρι θανάτου σε φούρνο»:

Ένας Ισραηλινός που ανταποκρίθηκε πρώτος στην τρομοκρατική επίθεση της 7ης Οκτωβρίου ισχυρίστηκε πως τρομοκράτες της Χαμάς έψησαν ένα μωρό σε φούρνο σε μια συγκλονιστική μαρτυρία βίντεο.

Ο Asher Moskowitz, από την ομάδα πρώτης αντίδρασης United Hatzalah, δημοσίευσε ένα βίντεο με τον εαυτό του να μιλάει σε κάμερα, παραδίδοντας τη μαρτυρία του.

Σε αυτό, ισχυρίζεται ότι είδε τα λείψανα ενός μωρού που είχε ψηθεί μέχρι θανάτου σε έναν φούρνο στο κιμπούτς Kfar Aza, όπου σκοτώθηκαν περισσότεροι από 100 άμαχοι.

Οι φρικαλεότητες που διαπράχθηκαν στις 7 Οκτωβρίου δεν πρέπει ποτέ να ξεχαστούν και οι Ισραηλινοί έχουν δημιουργήσει έναν ολοκαίνουργιο ιστότοπο για να «καταγράψουν τη φρίκη εκείνης της ημέρας».

Αλλά υπάρχουν ακόμα πολλοί στον δυτικό κόσμο που προσπαθούν να αρνηθούν αυτό που συνέβη.

Ή προσπαθούν να κατηγορήσουν το Ισραήλ για αυτό που συνέβη.

Είναι πραγματικά αρρωστημένο.

Κοιτάξτε, ένας κορυφαίος αξιωματούχος της Χαμάς μάλιστα πήγε πρόσφατα στην τηλεόραση και παραδέχτηκε δημόσια τι έκαναν και είπε ότι θα το έκαναν ξανά και ξανά αν τους δινόταν η ευκαιρία:

Ανώτερος πολιτικός αξιωματούχος της παλαιστινιακής τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς είπε στη λιβανέζικη τηλεόραση την περασμένη εβδομάδα πως η ομάδα σκοπεύει να επαναλάβει την τρομοκρατική επίθεση της 7ης Οκτωβρίου μέχρι να εκμηδενιστεί το Ισραήλ.

Το Middle East Media Research Institute (MEMRI) μετέφρασε τη συνέντευξη. Σε αυτή, ο πολιτικός αξιωματούχος της Χαμάς Γκάζι Χαμάντ λέει ότι οι επιθέσεις σε Ισραηλινούς αμάχους είναι δικαιολογημένες, πως το κόστος από την άποψη των Παλαιστινίων «μαρτύρων» αξίζει τον απώτερο στόχο του τερματισμού του Ισραήλ και ότι η Χαμάς θα συνεχίσει να πραγματοποιεί τέτοιες επιθέσεις.

Το Ισραήλ απλά δεν μπορεί να επιτρέψει στη Χαμάς να υπάρχει πλέον.

Και οι περισσότεροι Αμερικανοί σχεδόν σίγουρα θα ένιωθαν το ίδιο αν ήταν Αμερικανίδες που σφαγιάζονταν, Αμερικανίδες που βιάστηκαν και Αμερικανίδες γιαγιάδες που απήχθησαν.

Δυστυχώς, η κάλυψη από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης γίνεται σταθερά όλο και πιο πολύ υπέρ της Χαμάς μέρα με τη μέρα.

Στην πραγματικότητα, ακόμη και το CNN παραδέχεται ανοιχτά ότι τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης γίνονται πιο επικριτικά προς το Ισραήλ:

Οι ειδησεογραφικοί οργανισμοί αναλαμβάνουν μια πιο επιθετική στάση απέναντι στις αμυντικές δυνάμεις του Ισραήλ καθώς κλιμακώνουν τις στρατιωτικές τους επιχειρήσεις στη Λωρίδα της Γάζας.

Ενώ οι θάνατοι αμάχων αυξάνονται και η ανθρωπιστική κρίση οξύνεται στην παλαιστινιακή επικράτεια, εκπρόσωποι του ισραηλινού στρατού έρχονται αντιμέτωποι με παρουσιαστές σε ζωντανή τηλεόραση, οι οποίοι πιέζονται να απαντήσουν για τους θανάτους αθώων οικογενειών που παγιδεύτηκαν στα βαριά διασταυρούμενα πυρά.

Η πιο κριτική στάση είναι ιδιαίτερα έντονη τις τελευταίες 24 ώρες, μετά από δύο εκρήξεις στον πυκνοκατοικημένο προσφυγικό καταυλισμό Jabalya στη βόρεια Γάζα, ο οποίος ιδρύθηκε το 1948 όταν οι Παλαιστίνιοι εγκατέλειψαν το σημερινό κράτος του Ισραήλ.

Προσπαθούν να μετατρέψουν τους Ισραηλινούς σε κακούς.

Αλλά δεν πρόκειται να λειτουργήσει.

Όλος ο κόσμος είδε ξεκάθαρα τι έκανε η Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου.

Και τώρα που ο Ισραηλινός Στρατός έχει περικυκλώσει πλήρως την πόλη της Γάζας, το τέλος πλησιάζει για τη συντριπτική πλειοψηφία των τρομοκρατών της Χαμάς που κρύβονται σε αυτές τις σήραγγες.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail