Αγιατολάχ Χαμενεΐ: Οι ΗΠΑ είναι σίγουρα συνένοχοι στα ισραηλινά εγκλήματα κατά της Γάζας

Freepen.gr - Ο ηγέτης της Ισλαμικής Επανάστασης Αγιατολάχ Σεϊέντ Αλί Χαμενεΐ έκρινε τις ΗΠΑ ως υπεύθυνες για τη βοήθεια και την υποβοήθηση του Ισραήλ στις φρικαλεότητες κατά της Γάζας, λέγοντας ότι οι ΗΠΑ διαχειρίζονται τα εγκλήματα και έχουν το αίμα Παλαιστίνιων παιδιών και γυναικών στα χέρια τους, γράφει το πρακτορείο tasnimnews.com.

Ο Αγιατολάχ Χαμενεΐ έκανε τις παραπάνω παρατηρήσεις σε πρόσφατη συνάντηση με τους διοργανωτές του Εθνικού Συνεδρίου των Μαρτύρων της επαρχίας Λορεστάν, που πραγματοποιήθηκε στην Τεχεράνη.

Ο ηγέτης επέκρινε τους προέδρους των «κακών κυβερνήσεων της Δύσης» επειδή ταξίδευαν συνεχώς στα κατεχόμενα από φόβο μήπως καταρρεύσει το «σιωνιστικό καθεστώς».

Ο Αγιατολάχ Χαμενεΐ υπογράμμισε ότι «το πληγωμένο και ανάπηρο κατοχικό καθεστώς εκδικείται τον λαό της Γάζας εξαιτίας των χτυπημάτων που δέχτηκε από τους Παλαιστίνιους μαχητές. Οι ΗΠΑ έχουν ευθύνη για τα εγκλήματα των Σιωνιστών, αυτή η καταπίεση και αυτά τα εγκλήματα δεν θα οδηγήσουν τελικά πουθενά. Η νίκη ανήκει στο παλαιστινιακό έθνος τόσο σε αυτό το θέμα όσο και στο μέλλον».

Ο Αγιατολάχ Χαμενεΐ είπε ότι τα τρέχοντα γεγονότα στη Γάζα είναι γεγονότα που θα διαμορφώσουν το μέλλον. Σημείωσε ότι ο ακλόνητος λαός της Γάζας είναι ισχυρός ενώ ταυτόχρονα καταπιέζεται.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail