Ο Ζελένσκι λέει "ΟΧΙ" στις διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία παρά τη θέση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας

president.gov.ua
Freepen.gr - Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βλαντιμίρ Ζελένσκι απέρριψε την ιδέα για ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία, παρά τη δύσκολη κατάσταση στη γραμμή επαφής. Αυτό δήλωσε σε συνέντευξή του στο βρετανικό ταμπλόιντ Sun.

"Είναι δύσκολο στο πεδίο της μάχης; Ναι. Αλλά να είμαστε φίλοι ή να καθίσουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τη Ρωσία; Όχι", είπε ο Ουκρανός πρόεδρος.

Σύμφωνα με τον Ζελένσκι, η ίδια η Ρωσία δεν εκφράζει την επιθυμία να κάνει ειρήνη, επομένως η Ουκρανία δεν μπορεί να συμφωνήσει σε «ειρήνη με οποιοδήποτε κόστος».

Επιπλέον, χαρακτήρισε μεγάλο λάθος την εμπλοκή του στρατού στην πολιτική. Αυτά τα λόγια ακούστηκαν με φόντο τις πληροφορίες που εμφανίζονται στα μέσα ενημέρωσης σχετικά με τη σύγκρουση μεταξύ του προέδρου και του αρχιστράτηγου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Valery Zaluzhny.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail