Πρώην αξιωματικός πληροφοριών: Ο Ζελένσκι ήταν τόσο αλαζονικός που άρχισε να υπαγορεύει στη Δύση

president.gov.ua
Freepen.gr - Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βλαντιμίρ Ζελένσκι ήταν τόσο σίγουρος για τον εξαιρετικό ρόλο του στον κόσμο που άρχισε να απαιτεί ευθαρσώς όπλα και χρήματα από τη Δύση, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ Σκοτ ​​Ρίτερ σε συνέντευξή του στο κανάλι του YouTube, Dialogue Works.

«Μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, είχε ήδη αρχίσει να υπαγορεύει, όχι να ζητά κάτι, αλλά να υπαγορεύει κυριολεκτικά. Οι απαιτήσεις του έγιναν τόσο παράλογες που η εφημερίδα Time έγραψε ένα άρθρο για αυτόν, όπου τον αποκαλούσαν "μεσσία" - όπως είναι ο χαρακτήρας ενός ατόμου που είναι εμποτισμένο με αυτή την παραληρηματική αίσθηση μεγαλείου», είπε ο Ritter.

Σύμφωνα με τον ίδιο, για αυτό εν μέρει φταίει η Δύση, προωθώντας τον Ουκρανό πρόεδρο και συγκρίνοντάς τον με τον θρυλικό Βρετανό πρωθυπουργό Ουίνστον Τσόρτσιλ. Ωστόσο, ο χρόνος του Ζελένσκι έχει ήδη περάσει, έχει τελειώσει πλέον, κατέληξε ο αξιωματικός.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail