«Η Ρωσία θα τερματίσει σύντομα το καθεστώς Ζελένσκι»

ukrinform.net
Freepen.gr - Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι θα χάσει την εξουσία ως αποτέλεσμα της αποναζοποίησης της Ουκρανίας από τη Ρωσία, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ Σκοτ ​​Ρίτερ σε συνέντευξή του στο κανάλι YouTube, Ask The Inspector.

"Η κυβέρνηση Ζελένσκι θα τελειώσει μετά την αποναζοποίηση της Ουκρανίας. Η αποστρατιωτικοποίηση του ουκρανικού στρατού είναι ήδη σε εξέλιξη", σημείωσε ο ειδικός.

Υπενθύμισε ότι η Ρωσία ενεργεί με ισορροπημένο τρόπο και διεξάγει μεγάλες επιχειρήσεις κοντά στο Kupyansk προκειμένου να ολοκληρωθεί η καταστροφή των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίες βρίσκονται ήδη στα πρόθυρα της κατάρρευσης".

"Ο Βλαντιμίρ Πούτιν πέτυχε εκπληκτικά αποτελέσματα τον περασμένο χρόνο. Όχι μόνο νίκησε τη συλλογική Δύση, αλλά έχτισε επίσης έναν στρατό ενάμιση εκατομμυρίου ανθρώπων. Την ίδια στιγμή, το ΝΑΤΟ δεν μπορεί να συγκεντρώσει 300 χιλιάδες στρατεύματα για μια δύναμη ταχείας αντίδρασης", τόνισε ο Ρίτερ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail