Διαφθορά χωρίς τέλος στην Ουκρανία: Θα χρωματίσουν τα καύσιμα του στρατού για να μην τα μεταπωλούν

Freepen.gr -
Το μέγεθος της διαφθοράς στην Ουκρανία απειλεί τις ανάγκες του ουκρανικού στρατού στο μέτωπο. Σε απάντηση, οι ουκρανικές αρχές θα υποχρεώσουν τους προμηθευτές καυσίμων για τον στρατό να βάφουν βενζίνη και ντίζελ για να καταπολεμήσουν τη μεταπώλησή τους, γράφει το southfront.press.

Το Υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας, θα πρέπει να προσθέσει βαφή στο ντίζελ. Πράσινη βαφή θα χρησιμοποιηθεί για τη βενζίνη, η οποία προορίζεται για τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας. Τα μέτρα είναι για την καταπολέμηση της μεταπώλησης και της ανάμειξης των καυσίμων.


«Η σήμανση θα επιτρέψει τον εντοπισμό και την παρακολούθηση των καυσίμων που αγοράζονται αποκλειστικά για τις ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και θα μειώσει την πιθανότητα παράνομης μεταπώλησής τους», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας.

Το Υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας σχεδιάζει να ξεκινήσει την προμήθεια τέτοιων καυσίμων την επόμενη εβδομάδα και θα παραδοθούν στα στρατεύματα μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail