Οι ΗΠΑ δεν είναι ικανοποιημένες με τη συμμετοχή της Ρωσίας στην επίλυση παγκόσμιων προβλημάτων - Πούτιν


Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι ικανοποιημένες με τη συμμετοχή της Ρωσίας στην επίλυση παγκόσμιων και περιφερειακών προβλημάτων, συμπεριλαμβανομένης της Μέσης Ανατολής, πιστεύουν στην αποκλειστικότητά τους, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Χωρίς να επιτύχουν αποτελέσματα στο πεδίο της μάχης, θέλουν να μας διχάσουν, όσον αφορά τη Ρωσία, να μας αποδυναμώσουν εκ των έσω και να σπείρουν σύγχυση. Επίσης, δεν είναι ικανοποιημένες με τη συμμετοχή της Ρωσίας στην επίλυση παγκόσμιων και περιφερειακών προβλημάτων, συμπεριλαμβανομένης της διευθέτησης στη Μέση Ανατολή. Δε "χαίρονται καθόλου όταν κάποιος μιλάει ή δεν ενεργεί σύμφωνα με τις εντολές τους. Πιστεύουν μόνο στην αποκλειστικότητά τους, στο γεγονός πως τους επιτρέπονται όλα", είπε ο Πούτιν σε μια συνάντηση σχετικά με την κατάσταση στη Δημοκρατία του Νταγκεστάν.

Σημείωσε ότι δεν χρειάζονται ειρήνη στους Αγίους Τόπους, αλλά συνεχές χάος στη Μέση Ανατολή, επομένως οι Ηνωμένες Πολιτείες δυσφημούν με κάθε δυνατό τρόπο εκείνες τις χώρες που επιμένουν σε άμεση κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας και να σταματήσει η αιματοχυσία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail