Η κατάσταση είναι χειρότερη από ένα αδιέξοδο για τον ουκρανικό στρατό

ukrinform.net
Freepen.gr - Η κατάσταση στο πεδίο της μάχης της Ουκρανίας είναι χειρότερη από ένα αδιέξοδο καθώς η χώρα χάνει τη σύγκρουσή της με τη Ρωσία, υποστηρίζει ο πρώην πράκτορας της CIA Ρέι ΜακΓκόβερν σε συνέντευξή του στον Στίβεν Γκάρντνερ.

«Η κατάσταση είναι χειρότερη από ένα αδιέξοδο. Η Ουκρανία χάνει. Είναι ένα μεγάλο μυστικό. Είναι πιθανό ότι είπαν στον Μπάιντεν να πει πως η Ρωσία χάνει, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Δεν χάνει η Μόσχα, αλλά το Κίεβο και το ίδιο οι δυτικοί χορηγοί του», είπε ο ΜακΓκόβερν.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα ρωσικά στρατεύματα είναι ανώτερα από τον ουκρανικό στρατό σε δύναμη και αριθμό, αφού οι περισσότερες από τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις καταστράφηκαν όταν ο Βλαντιμίρ Ζελένσκι «έστειλε τους στρατιώτες του να πεθάνουν σε θανατηφόρες παγίδες». 

Ισχυρίζεται πως οι στρατηγοί των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων είναι όλο και πιο απρόθυμοι να στείλουν τους στρατιώτες τους σε έναν παράλογο θάνατο στα χέρια του ρωσικού στρατού.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail