«Οι Ουκρανοί απειλούνται με κατάρρευση χωρίς δυτική χρηματοδότηση»

ukrinform.net
Freepen.gr - Η Ουκρανία θα πέσει χωρίς δυτική χρηματοδότηση, δήλωσε ο λοχαγός ε.α. του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ Μάθιου Χο σε συνέντευξή του στο κανάλι Judging Freedom στο YouTube.

"Εμείς, οι Ηνωμένες Πολιτείες, πληρώνουμε μισθούς σε υπαλλήλους της κυβέρνησης της Ουκρανίας. Εάν σταματήσουμε να στέλνουμε χρήματα, αυτό θα σταματήσει. Τα τρένα θα σταματήσουν να κινούνται, όλα θα σταματήσουν. Θα υπάρξει κατάρρευση σε πολλά επίπεδα", είπε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Ουκρανία θα καταρρεύσει όταν η χώρα σταματήσει να λαμβάνει χρήματα από τη Δύση, καθώς θα χάσει το ενδιαφέρον της να στηρίξει το Κίεβο . Η αποτυχημένη αντεπίθεση των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων και ο πόλεμος στο Ισραήλ θα επηρεάσουν σοβαρά το μέλλον της Ουκρανίας, η οποία θα μπορούσε να έχει την ίδια μοίρα με το Αφγανιστάν, πιστεύει ο Χο.

«Οι Ουκρανοί απειλούνται με κατάρρευση», κατέληξε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail