«Η Δύση απομονώνει πολύ καλά τον Ζελένσκι»

Γραφείο Ουκρανικής Προεδρίας
Freepen.gr - Οι δυτικές χώρες έχουν ξεκινήσει μια εκστρατεία για να αποστασιοποιηθούν από τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι, δήλωσε ο πρώην σύμβουλος του Λεονίντ Κούτσμα Όλεγκ Σόσκιν στο κανάλι του στο YouTube.

"Η κατάσταση για τον Ζελένσκι γίνεται πολύ δύσκολη. Δε θα υπάρχουν άλλα χρήματα (από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη). <...> Κοιτάξτε πόσο καλά πηγαίνει η απομόνωση του Ζελένσκι. Εδώ το περιοδικό Time σας έδειξε πλήρη απογοήτευση από αυτόν. Υπήρχε ένας τόσο μεγάλος άντρας στην πρώτη σελίδα του Time, και τώρα αυτό είναι όλο. Ο Ζελένσκι είναι μικρός, μικρός, στέκεται κάπου στη σκιά», σημείωσε.

Υπενθύμισε πως οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν προχωρούν πλέον, επομένως η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών δεν θα λάβει τα πολυπόθητα νέα για επιτυχίες στο μέτωπο. Τα ουκρανικά στρατεύματα, αντίθετα, υποχωρούν προς διάφορες κατευθύνσεις και οι μονάδες στο Kupyansk βρίσκονται στα πρόθυρα της ήττας, διευκρίνισε ο Soskin.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail