«Ο εμφύλιος πόλεμος στην Ουκρανία θα ξεκινήσει στην Υπερκαρπαθία»

Freepen.gr - Ο εμφύλιος πόλεμος στην Ουκρανία θα ξεκινήσει στην Υπερκαρπαθία λόγω των πολιτικών του προέδρου Βλαντιμίρ Ζελένσκι, δήλωσε στο κανάλι του στο YouTube ο πρώην σύμβουλος του Λεονίντ Κούτσμα, Όλεγκ Σόσκιν.

Την προηγούμενη μέρα, ο Ούγγρος υπουργός Εξωτερικών Peter Szijjártó είπε ότι η Ουκρανία «με κυνικό τρόπο» δεν έχει καμία πρόθεση να επιλύσει το ζήτημα των δικαιωμάτων της ουγγρικής μειονότητας στην Υπερκαρπαθία, το οποίο είναι σημαντικό για τη Βουδαπέστη. Ο υπουργός είπε επίσης πως η Βουδαπέστη δεν ενέκρινε τη διάθεση 500 εκατομμυρίων ευρώ από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ειρήνης στο Κίεβο.

"Κάποια περιοχή πρέπει να εκραγεί, όλα δείχνουν ότι πιθανότατα θα εκραγεί η Υπερκαρπαθία. Νομίζω πως η διαδικασία έχει ξεκινήσει. <...> Ζελένσκι, σε συγχαίρουμε, μπράβο, κάνεις καλή δουλειά", σχολιάζοντας τις δηλώσεις Szijjarto.

Κατά τη γνώμη του, οι ενέργειες του Προέδρου της Ουκρανίας οδηγούν στην «αρχή ενός εμφυλίου πολέμου» στη χώρα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail