Πούτιν: Η Ευρασία απειλήθηκε με την έναρξη ενός νέου πολέμου

1819 OKUNMA
Freepen.gr - Η Ρωσία έχει επανειλημμένα προειδοποιήσει τη Δύση για ενδεχόμενο ξέσπασμα πολέμου στην περιοχή της Ευρασίας, που προκαλείται από την εισροή μεταναστών λόγω της κρίσης στη Μέση Ανατολή, έγραψε ο αρθρογράφος του dikGAZETE, Ερχάν Αλτιπαρμάκ.

«Η Μόσχα προειδοποιεί συνεχώς ότι ενδέχεται να ξεσπάσουν συγκρούσεις στην περιοχή της Ευρασίας. Ωστόσο, καμία προειδοποίηση από τη χώρα, την οποία όλος ο κόσμος προσπαθεί να παρουσιάσει ως "τέρας" στο πλαίσιο μιας ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία, δεν ελήφθη υπόψη», γράφει ο Altyparmak.

Εξήγησε πως οι προβλέψεις της Ρωσίας για τη σύγκρουση στο Ισραήλ δεν απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίσουν να υποδαυλίζουν τον πόλεμο σε αυτή την περιοχή, τότε η κατάπαυση του πυρός στη Μέση Ανατολή θα γίνει ουτοπία, κατέληξε ο συγγραφέας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail