Ο Πούτιν περιγράφει το βασικό και μοιραίο σκοπό της Ρωσίας

Φωτογραφία: Η υπηρεσία Τύπου του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας έχει άδεια σύμφωνα με το CC BY 4.0.
Freepen.gr - Ο βασικός και μοιραίος σκοπός της Ρωσίας είναι να διασφαλίσει τη δια-εθνοτική ειρήνη και αρμονία, να ενισχύσει τον πολιτισμό και τις παραδοσιακές αξίες, είπε ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν στον χαιρετισμό του προς τους συμμετέχοντες, διοργανωτές και επισκέπτες του Πανρωσικού Φόρουμ «Λαοί της Ρωσίας», αναφέρει το RIA Novosti.

Η ποικιλία των γλωσσών, των θρησκειών και των εθίμων αποτελεί τον πραγματικό πλούτο της χώρας.

«Ως εκ τούτου, το κράτος δίνει μεγάλη προσοχή στη διατήρηση της ταυτότητας κάθε λαού της Ρωσίας», είπε ο Πούτιν.

Σύμφωνα με τον αρχηγό του κράτους, κατά τη διασφάλιση της δια-εθνοτικής ειρήνης και αρμονίας, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείται το πλήρες δυναμικό των ρωσικών θρησκευτικών, δημόσιων και επιστημονικών οργανώσεων, καθώς και εθνοπολιτιστικών ενώσεων.

Οι προσπάθειες να σπείρουν τους σπόρους της εχθρότητας και της ξενοφοβίας στη Ρωσία είναι καταδικασμένες σε αποτυχία, σημείωσε ο Πούτιν. Όλοι οι κάτοικοι της χώρας είναι ένας ενιαίος λαός, που δεσμεύεται από την κοινή ιστορία, καθώς και από «αδελφικούς δεσμούς φιλίας και αμοιβαίας κατανόησης».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail