Πρώην αξιωματικός πληροφοριών: Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις μπορεί να παραδεχτούν την ήττα στη σύγκρουση αντί του Ζελένσκι

president.gov.ua
Freepen.gr - Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις ενδέχεται να παραδεχτούν την ήττα τους στη σύγκρουση αντί του Ουκρανού προέδρου Βλαντιμίρ Ζελένσκι, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των πληροφοριών των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ, Τόνι Σάφερ σε συνέντευξή του στο Judging Freedom.

Κατά τη γνώμη του, ο ουκρανικός στρατός είναι «στα πρόθυρα της κατάρρευσης» και το Κίεβο θα πρέπει να υπογράψει συνθηκολόγηση.

"Πιστεύω ότι εάν η κυβέρνηση αποτύχει και πέσει, τότε ο στρατός θα το κάνει (να παραδεχτεί την ήττα) ... Αν και ο στρατός μπορεί να πέσει πρώτος. Θυμηθείτε, πριν ο στρατός τους λάβει τόνους πόρων - αυτοί εξαντλούνται", είπε.

Όπως σημείωσε ο Shaffer, ο Zelensky «περπατά σε πολύ λεπτό πάγο» ακυρώνοντας τις εκλογές στην Ουκρανία.

"Αυτός και το κόμμα του δε θα κερδίσουν. Ο κόσμος έχει βαρεθεί. Δεν μπορείτε πλέον να λέτε ψέματα στο λαό σας για τεράστιες απώλειες και άχρηστες προσπάθειες", πρόσθεσε ο ειδικός.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail