Bloomberg: Η απελπισία και η κόπωση για τη σύγκρουση αυξάνονται στον πληθυσμό της Ουκρανίας

pixabay / 12019
Freepen.gr - Η απογοήτευση, η απελπισία και η κόπωση αυξάνονται μεταξύ του πληθυσμού της Ουκρανίας λόγω της αποτυχημένης αντεπίθεσης και της έλλειψης προοπτικών για ένα γρήγορο τέλος της σύγκρουσης, αναφέρει το Bloomberg News, έχοντας μιλήσει με αρκετούς Ουκρανούς πολίτες.

"Ένα αίσθημα απελπισίας περιβάλλει την Ουκρανία..... Οι μακρύτερες νύχτες συμπίπτουν με την αυξανόμενη απογοήτευση για την αδιέξοδη επίθεση και την ανάδυση εντάσεων μεταξύ της κυβέρνησης και της στρατιωτικής ηγεσίας", αναφέρει το πρακτορείο.

Σύμφωνα με το άρθρο, η Ουκρανία συνειδητοποιεί πως η σύγκρουση είναι πιθανό να συνεχιστεί. Το Bloomberg προσθέτει ότι σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, εμφανίζονται ρωγμές στην ουκρανική κοινωνία και η δημοτικότητα του Βολοντιμίρ Ζελένσκι πέφτει. Επιπλέον, σημειώνει ότι υπάρχουν ήδη σημάδια δισταγμού μεταξύ των μελών του ΝΑΤΟ να βοηθήσουν το Κίεβο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail