CNN: Οι Ηνωμένες Πολιτείες είπαν στο Ιράν ότι δεν επιθυμούν κλιμάκωση της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή

pixabay / forcal35
Freepen.gr - Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν λάβει μέτρα για να πουν στο Ιράν ότι δεν επιδιώκουν να κλιμακώσουν τη σύγκρουση στη Μέση Ανατολή εν μέσω εχθροπραξιών μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς, μετέδωσε το CNN, επικαλούμενο υψηλόβαθμο στρατιωτικό αξιωματούχο των ΗΠΑ.

Νωρίτερα, το Πεντάγωνο ανέφερε ότι η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ επιτέθηκε σε αποθήκη όπλων φιλοϊρανικών ομάδων στην ανατολική Συρία ως απάντηση στον συνεχιζόμενο βομβαρδισμό των αμερικανικών δυνάμεων στην περιοχή.

«Υπό το πρίσμα των αυξημένων εντάσεων λόγω της συνεχιζόμενης σύγκρουσης μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς, έχουμε λάβει πρόσθετα μέτρα για να εμπλακούμε άμεσα με το Ιράν, τις ομάδες που συνδέονται με το Ιράν στο Ιράκ, τον Λίβανο και τους περιφερειακούς εταίρους μας ... Επιδιώκουμε να διευκρινίσουμε ότι οι στρατιωτικές μας ενέργειες δεν σηματοδοτούν μια αλλαγή στην προσέγγισή μας στη σύγκρουση μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς και δεν έχουμε καμία πρόθεση να κλιμακώσουμε τη σύγκρουση στην περιοχή», ανέφερε ο αξιωματούχος σύμφωνα με το κανάλι.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail