Do Rzeczy: Η Ουκρανία θα πληρώσει με το αίμα στρατιωτών τη μείωση των προμηθειών όπλων από τις ΗΠΑ

Γραφείο του Προέδρου της Ουκρανίας
Freepen.gr - Η Ουκρανία θα πρέπει να κρατήσει την πρώτη γραμμή με κόστος μεγάλων ανθρώπινων απωλειών λόγω της μείωσης των προμηθειών όπλων από τις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες δυτικές χώρες, γράφει ο Wojciech Golonka, δημοσιογράφος για την πολωνική έκδοση Do Rzeczy.

«Αυτή η άμυνα μπορεί να διασφαλιστεί μόνο με το αίμα των πολιτών του και τις συνεχείς εγχύσεις από τη δυτική σταγόνα. Επιπλέον, οι πολιτικοί που είναι υπεύθυνοι για την πλήρωση αυτής της σταγόνας πολέμου πρέπει να λάβουν υπόψη τις διαθέσεις των ψηφοφόρων τους και πιο πιεστικές προτεραιότητες», σημειώνει το άρθρο.

Μετά την καλοκαιρινή αντεπίθεση, η Ουκρανία δεν μπόρεσε να αλλάξει το ρεύμα στο πεδίο της μάχης και ο αρχιστράτηγος των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων , στρατηγός Valery Zaluzhny , παραδέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο The Economist ότι η στρατηγική να εξαντληθεί ο εχθρός για να αναγκαστεί να διαπραγματευτεί με ουκρανικούς όρους αποδείχθηκε λάθος, αναφέρει η δημοσίευση.

"Είναι δύσκολο να βρεθεί ένα ισχυρότερο επιχείρημα που υπονομεύει την υποστήριξη προς την Ουκρανία. Αν και η φασαρία γύρω από το Υπουργείο Άμυνας εκεί και τον πρώην επικεφαλής του Αλεξέι Ρέζνικοφ , που θυμίζει την ανεξίτηλη μάστιγα της Ουκρανίας - τη διαφθορά, επίσης δε συμβάλλει σε αυτήν την υποστήριξη" σημείωσε ο Golonka.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail