Οι Ηνωμένες Πολιτείες άρχισαν να μεταφέρουν drones αναγνώρισης και κρούσης στην Οκινάουα

U.S. Air Force / Airman 1st Class Ariel OShea
Freepen.gr - Η αμερικανική στρατιωτική διοίκηση άρχισε να μεταφέρει UAV αναγνώρισης και κρούσης MQ-9 Reaper από τη βάση των Ιαπωνικών Δυνάμεων Αυτοάμυνας στην επαρχία Καγκοσίμα στην στρατιωτική βάση Kadena των ΗΠΑ στην Οκινάουα, ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων Kyodo.

Τα UAV βρίσκονται στην Καγκοσίμα από τον περασμένο Νοέμβριο και από την αρχή η περίοδος ανάπτυξής τους περιορίστηκε σε ένα χρόνο. Η επιχείρηση οκτώ επιθετικών αναγνωριστικών drones στη βάση Kadena θα ξεκινήσει το Νοέμβριο.

Το πρακτορείο επικαλείται τα λόγια του Ιάπωνα υπουργού Άμυνας Minoru Kihara πως «το σχέδιο δεν προβλέπει προσωρινούς περιορισμούς στη χρήση τους» στη βάση Kadena και σημειώνει ότι το ιαπωνικό υπουργείο Άμυνας θεωρεί απαραίτητη στις σύγχρονες συνθήκες την ενίσχυση των λειτουργιών συλλογής πληροφοριών στη νοτιοδυτική κατεύθυνση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail