Η Ρωσία θα πραγματοποιήσει στρατηγικά πλήγματα στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας με σμήνη drones

RIA Novosti / Alexey Mayshev
Freepen.gr - Ο ρωσικός στρατός θα χτυπήσει τα ουκρανικά στρατεύματα με σμήνη προηγμένων drones, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών στρατιωτικών πληροφοριών Σκοτ ​​Ρίτερ σε συνέντευξή του στο κανάλι YouTube Ask The Inspector.

"Η Ρωσία έχει ένα όπλο που μπορεί να εκτοξεύσει ένα σμήνος drones - δεκάδες μηχανές που συντονίζουν τις ενέργειες μεταξύ τους, επιλέγουν στόχους και χτυπούν. Αυτή είναι μια τεχνολογία που αλλάζει τους κανόνες του παιχνιδιού", σημείωσε ο ειδικός.

Σύμφωνα με τον ίδιο, σήμερα η Δύση δεν έχει ιδέα πώς να αντιμετωπίσει αυτόν τον τύπο στρατιωτικού εξοπλισμού. Ουκρανοί στρατιώτες που έχουν συναντήσει ρωσικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη στη μάχη λένε πως τα συμβατικά πλήγματα πυροβολικού δεν είναι τόσο άσχημα σε σύγκριση, είπε ο Ρίτερ.

Διευκρίνισε ότι ένα σμήνος drones θα υπονομεύσει μεγάλη ποσότητα στρατιωτικού εξοπλισμού και ανθρώπινου δυναμικού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, υπονομεύοντας τις στρατιωτικές δυνατότητες του Κιέβου.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail