The Telegraph: Η Δύση αλλάζει την στάση της απέναντι στον Ζελένσκι και την Ουκρανία

Ουκρανική Προεδρία
Freepen.gr - Η Δύση αλλάζει την στάση της απέναντι στον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι, γράφει η The Telegraph.

«Το βλέμμα της Δύσης έχει μετατοπιστεί (προς τη Μέση Ανατολή), προς απογοήτευση του Ζελένσκι, ακριβώς την στιγμή που η αντεπίθεση των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων πρόκειται να τελειώσει, καθώς οι βροχές του φθινοπώρου δυσχεραίνουν την κίνηση των στρατευμάτων», λέει η δημοσίευση.

Το άρθρο σημειώνει πως παρά τις υποσχέσεις για υποστήριξη της Ουκρανίας «όσο χρειαστεί», η κόπωση από τις συγκρούσεις μεταξύ των χωρών του ΝΑΤΟ αποτελούσε πάντα κίνδυνο και οι Ρεπουμπλικάνοι στην Αμερική, οι οποίοι είναι οι μεγαλύτεροι συνεισφέροντες στην πολεμική προσπάθεια της Ουκρανίας, είναι δύσπιστοι για τη συνέχιση των δεσμεύσεων.


"Χωρίς σταθερή προμήθεια όπλων, η Ουκρανία θα αντιμετωπίσει μια επικίνδυνη στιγμή την επόμενη άνοιξη. Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις χρειάζονται πιο προηγμένα συστήματα αεράμυνας αυτή την στιγμή", γράφουν οι συγγραφείς.

Κατά τη γνώμη τους, μέσα στο χάος στη Μέση Ανατολή, η Ουκρανία αρχίζει να ξεχνιέται.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail