Το άρθρο της Washington Post της CIA σηματοδοτεί ότι οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν την Ουκρανία

Ο Αντρέι Μαρτιάνοφ είναι πάντα πολύ γενναιόδωρος στις αντιδράσεις του στις αναρτήσεις μου και συχνά τις επισημαίνει. Τώρα είναι η σειρά μου να ανταποδώσω τη χάρη. Σχεδίαζα να γράψω για αυτό το άρθρο, το οποίο εμφανίστηκε τη Δευτέρα στην Washington Post - Ουκρανοί κατάσκοποι με βαθείς δεσμούς με τη CIA διεξάγουν σκιώδη πόλεμο κατά της Ρωσίας - και εξεπλάγην ευχάριστα όταν είδα ότι ο Αντρέι δημοσίευσε ένα βίντεο που αγγίζει την ουσία του θέματος. Απολαμβάνω. Αυτό το άρθρο είναι το τέλειο CIA CYA (Cover Your Ass). Πως και έτσι; Το άρθρο έχει πολλές πηγές που περιγράφουν όλα τα σπουδαία πράγματα που έκανε η CIA για να βοηθήσει την Ουκρανία. Με άλλα λόγια, όλα τα καλά πράγματα που επιτεύχθηκαν ήταν χάρη της CIA.

Larry Johnson - sonar21.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Ωστόσο, το άρθρο περιγράφει επίσης ορισμένες αποτρόπαιες και απερίσκεπτες ενέργειες από τις διάφορες κατασκοπευτικές υπηρεσίες της Ουκρανίας και εγείρει την πιθανότητα μεγαλύτερου χάους στο μέλλον. Μήνυμα; Για όλα τα ανόητα φταίνε οι Ουκρανοί και γίνονται χωρίς την έγκριση της CIA. Ο Αντρέι βουτάει στο θέμα γύρω στο 8:30 στο παρακάτω βίντεο για να εξηγήσει. Η CIA λαμβάνει ένα προληπτικό μέτρο για να αποστασιοποιηθεί από τις κατηγορίες για φόνο και τρομοκρατία, φοβούμενη ότι θα αντιμετωπίσει κατηγορίες για εγκλήματα πολέμου μόλις η Ρωσία τελειώσει την Ουκρανία.


Τελικά κατάλαβα την τέλεια θεματική μουσική για τον Πρόεδρο της Ουκρανίας, τον κ. Zelensky. Ήταν μια επιτυχία από την SimpleMinds — Don't You, Forget About Me.

Τα νέα στον Ζελένσκι. Ο Πρόεδρος της Αμερικής είναι ασθενής με Αλτσχάιμερ στα όρια και νομίζετε ότι θα θυμάται το όνομά σας σε τρεις εβδομάδες; Καλή τύχη με αυτό.

Υπήρχε μια μακρόχρονη σαπουνόπερα στις Ηνωμένες Πολιτείες, Καθώς ο κόσμος γυρίζει. Νομίζω ότι ο Ζελένσκι, αν επιβιώσει, θα θέλει να κάνει τον γύρο του Χόλιγουντ γυρίζοντας μια νέα σαπουνόπερα - Καθώς ο πόλεμος γυρίζει. Θα ήταν η ιστορία ενός πολιορκημένου Εβραίου κωμικού που έπεσε στην έδρα της εξουσίας, υποστηριζόμενος από ορδές των Ναζί, που δέχεται να είναι η μαριονέτα ενός κακόβουλου θείου Σαμ με αντάλλαγμα μια σταθερή προμήθεια κολομβιανής κοκαΐνης και σακούλες με μετρητά. Δεν χρειάζεται καν να είστε εξαιρετικός σεναριογράφος για να παράγετε διασκεδαστικό περιεχόμενο από αυτό το στήσιμο. Η αλήθεια των τελευταίων 20 μηνών είναι πραγματικά πιο παράξενη από τη μυθοπλασία. Ίσως αυτό μοιάζει περισσότερο με μια διεθνή έκδοση του Yellowstone. Τα καλά νέα; Το κάστινγκ είναι παιχνιδάκι, ο Ζελένσκι μπορεί να παίξει τον εαυτό του.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail