Γερμανία: Ισόβια σε Σύριο για το θάνατο ενός πατέρα και τον τραυματισμό ολόκληρης της οικογένειας, ενώ οδηγούσε με 130 χλμ/ώρα

Freepen.gr - Ο λεγόμενος "μανιακός ταχύτητας του Βισμπάντεν", ο Μπαρσούμ Κ., καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, αφού ο Σύριος μετανάστης οδηγώντας τη Mercedes του με 130 χιλιόμετρα την ώρα για να κάνει "επίδειξη", είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός πατέρα και τον τραυματισμό άλλων τεσσάρων επιβατών, μεταξύ των οποίων και ενός μικρού παιδιού, μεταδίδει το REMIX.

Το περιστατικό συνέβη πέρυσι στις 22 Οκτωβρίου, όταν ο Σύριος προσπέρασε οκτώ αυτοκίνητα με τη Mercedes CLS 350, πέρασε με κόκκινο πολλά φανάρια και στη συνέχεια έπεσε πάνω σε ένα VW Golf, στο οποίο επέβαινε ένας 30χρονος πατέρας που δε φορούσε ζώνη ασφαλείας. Ο οδηγός έτρεχε με μεγάλες ταχύτητες σε ζώνη χαμηλής ταχύτητας μέσα σε δρόμους της πόλης. Ο πατέρας πέθανε λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο.

Το δικαστήριο έκρινε ότι ο..."πρόσφυγας" προσπαθούσε να κάνει επίδειξη στους επιβάτες που επέβαιναν στο όχημά του, το οποίο έχει ελάχιστη τιμή 54.346 ευρώ, με την αλλοπρόσαλλη και απερίσκεπτη οδήγηση. Οι εισαγγελείς είπαν πως το όχημα πρέπει να θεωρηθεί όπλο και λόγω της πρόθεσής του να κάνει επίδειξη, ήταν ένοχος για δόλο, κάτι με το οποίο συμφώνησε και ο προεδρεύων δικαστής.

Μέσα στο όχημα των θυμάτων τραυματίστηκαν άλλα τέσσερα άτομα, συμπεριλαμβανομένου ενός μικρού παιδιού. Ασθενοφόρα έσπευσαν στο σημείο και παρά τον κίνδυνο που διέτρεχε η ζωή των ανθρώπων στο όχημα που χτύπησε, ο Σύριος μετανάστης, Barsoum K., επέλεξε να επιτεθεί στους τραυματιοφορείς, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Στη συνέχεια προσέβαλε λεκτικά τους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο. Χρειάστηκαν τέσσερις αστυνομικοί για να συγκρατήσουν τον Barsoum K., να τον τοποθετήσουν σε φορείο και στη συνέχεια να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail