Πρώην στρατηγός προτείνει η Ουκρανία να αντιγράψει τη ναζιστική Γερμανία το 1944

ukrinform.net
Freepen.gr - Η Ουκρανία μπορεί να ακολουθήσει το παράδειγμα της ναζιστικής Γερμανίας το 1944 όσον αφορά την ανάπτυξη της αεροπορικής της δύναμης, δήλωσε ο στρατηγός εν αποστρατεία Ben Hodges, πρώην αρχηγός του αμερικανικού στρατού στην Ευρώπη, στο κανάλι Perun του YouTube.

"Σκεφτείτε τι έκανε η Γερμανία το 1944. Η παραγωγή αεροσκαφών για τη Λουφτβάφε κορυφώθηκε το 1944. Αυτό συνέβη μετά από περισσότερα από δύο χρόνια συνεχών βομβαρδισμών από τη Βασιλική Αεροπορία και την Αεροπορία Στρατού των ΗΠΑ, οι οποίες βομβάρδιζαν τις γερμανικές πόλεις ολοσχερώς. Παρ' όλα αυτά όμως η παραγωγή αεροσκαφών στη Γερμανία βρισκόταν σε άνοδο. Πιστεύω λοιπόν ότι η Ουκρανία μπορεί να το αναπαράγει αυτό με κάποια αποτελεσματικότητα", υποστηρίζει ο στρατιωτικός.

Ο Hodges πιστεύει επίσης πως η ουκρανική πολεμική αεροπορία θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη F-16 το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά θα πρέπει να ξεπεράσει πολλά εμπόδια πριν το κάνει.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail