Οι Χούτι στην Υεμένη έχουν εκπαιδεύσει 20 χιλιάδες μαχητές για να συμμετάσχουν στον πόλεμο στη Γάζα

Φωτογραφία: Παρέχεται από εκπρόσωπο του κινήματος Ansar Allah
Freepen.gr - Το κυβερνών κίνημα Ανσάρ Αλλάχ (Χούτι) στη βόρεια Υεμένη έχει εκπαιδεύσει 20 χιλιάδες έφεδρους μαχητές για πιθανή ανάπτυξη στη Λωρίδα της Γάζας, μετέδωσε το υεμενικό πρακτορείο ειδήσεων Saba.

Στην επαρχία Χάτζα στη βορειοδυτική Υεμένη, οργανώθηκε παρέλαση πολιτοφυλακής για να σηματοδοτήσει την ολοκλήρωση των στρατιωτικών μαθημάτων για την πρώτη τάξη αποφοίτησης των 20 χιλιάδων εφέδρων για τις δυνάμεις κινητοποίησης.

Όπως σημείωσε το πρακτορείο, κατά τη διάρκεια μιας στρατιωτικής παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Αμπάς στο βορειοδυτικό Χατζί, οι απόφοιτοι φώναξαν συνθήματα για την υποστήριξη του καταπιεσμένου παλαιστινιακού λαού.

Σύμφωνα με το Saba, οι απόφοιτοι «επιβεβαίωσαν την ετοιμότητά τους να πάνε στη μάχη μαζί με τις ένοπλες δυνάμεις της Υεμένης υπό την ηγεσία του ηγέτη Abdel Malik al-Houthi εναντίον της κατοχικής σιωνιστικής οντότητας και του αμερικανικού συνασπισμού με στόχο την προστασία των ισραηλινών πλοίων».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail