Ζαχάροβα: Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα κάνουν τα πάντα για να στηρίξουν το Κίεβο το 2024

RIA Novosti / Vladimir Astapkovich
Freepen.gr - Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα κάνουν τα πάντα για να διασφαλίσουν ότι το επόμενο έτος το θέμα της υποστήριξης του καθεστώτος του Κιέβου θα παραμείνει ανοιχτό· θα χρησιμοποιηθούν οποιεσδήποτε μέθοδοι, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα στο ραδιόφωνο Komsomolskaya Pravda.

"Θα κάνουν τα πάντα για να διατηρήσουν αυτό το θέμα ζωντανό καθ' όλη τη διάρκεια του 2024. Εάν καταφέρουν να αποσπάσουν χρήματα από τους φορολογούμενους τους, θα το κάνουν. Εάν αποτύχουν, θα ενθαρρύνουν το καθεστώς του Κιέβου να πραγματοποιήσει τρομερές ενέργειες, συμπεριλαμβανομένων τρομοκρατικών ενεργειών, να επιδείξουν δραστηριότητα προς αυτή την κατεύθυνση», είπε, απαντώντας στο ερώτημα εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες θα συνεχίσουν να χρηματοδοτούν την Ουκρανία το επόμενο έτος.

Σύμφωνα με τη Ζαχάροβα, οι εκπρόσωποι του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ δε θα μπορούν να αρνηθούν να στηρίξουν το Κίεβο κατά την προεκλογική κούρσα για τις προεδρικές εκλογές του 2024.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail