Διοικητής της AFU: Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις ξεπερνούν τα ουκρανικά στρατεύματα στον αριθμό των FPV drones


Freepen.gr - Ο ρωσικός στρατός ξεπερνά τις ουκρανικές δυνάμεις στον αριθμό των μη επανδρωμένων αεροσκαφών FPV στη ζώνη της επιχείρησης, ανέφερε το Newsweek, επικαλούμενο τα λόγια ενός διοικητή της AFU.

Σύμφωνα με τον Ουκρανό στρατιωτικό, η AFU μπορεί να εκτοξεύσει μόνο ένα drone σε σημεία κλειδιά μάχης στην ανατολική και νότια Ουκρανία, ενώ ο ρωσικός στρατός είναι σε θέση να εκτοξεύσει έως και επτά drones εναντίον ουκρανικών θέσεων. Πρόσθεσε επίσης πως τα ρωσικά UAV μπορούν να πετάξουν στον ουκρανικό εναέριο χώρο και να αναζητήσουν τυχόν στόχους εκεί.

"Τώρα δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Εκτοξεύουμε μη επανδρωμένα αεροσκάφη αποκλειστικά όταν έχουμε στόχο" - παραπονέθηκε ο διοικητής της AFU.

Νωρίτερα, ο στρατηγός εν αποστρατεία της AFU Σεργκέι Κρίβωνος δήλωσε ότι ο ρωσικός στρατός κάνει προόδους στην Ουκρανία μέσω της χρήσης των μη επανδρωμένων αεροσκαφών FPV.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail