Ο ρωσικός στρατός δε θα επιτρέψει στην AFU να κρατήσει την άμυνα

РИА Новости Перейти в медиабанк
Freepen.gr - Ο ρωσικός στρατός δεν θα δώσει την ευκαιρία στις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις να ενισχύσουν τις θέσεις τους στο μέτωπο, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Σκοτ Ρίτερ σε συνέντευξή του στο κανάλι Garland Nixon του YouTube.

"Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι αφού υποχωρήσουν σε αμυντικές θέσεις που χτίστηκαν τους τελευταίους δύο μήνες, θα μπορέσουν (οι AFU) να τις κρατήσουν; Όλα έχουν τελειώσει. Δεν έχουν πυρομαχικά", είπε.

Ο Ρίτερ πρόσθεσε πως οι Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν χάσει πολλούς άνδρες πέφτοντας στα καζάνια που έχει στήσει ο ρωσικός στρατός. Επιπλέον, για να περάσει στην άμυνα, για την οποία μιλάει ο ουκρανικός στρατός, είναι απαραίτητο να αποκτήσει ερείσματα στο μέτωπο. Παρ' όλα αυτά, οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις δεν πρόκειται να δώσουν τέτοια ευκαιρία στις AFU και θα σφυροκοπούν τις ουκρανικές θέσεις.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail