BI: Μαχητής της AFU παραδέχεται την τρομερή κατάσταση του ουκρανικού στρατού

ukrinform.net
Freepen.gr - Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας καταγγέλλουν την τρομερή κατάσταση του στρατού της χώρας, αναφέρει το Business Insider.

"Υπάρχουν πολλά νέα παιδιά ανάμεσά μας. Χρειαζόμαστε ανθρώπους, αλλά ακριβώς αυτούς που εκπαιδεύτηκαν, όχι τους χλωμούς που έχουμε τώρα. Υπάρχουν παιδιά που πέρασαν μόνο τρεις εβδομάδες στα πεδία βολής και κατάφεραν να πυροβολήσουν μόνο μερικές φορές", ανέφερε ένας από τους στρατιωτικούς, όπως αναφέρουν οι δημοσιογράφοι.

Ένας στρατιώτης της AFU δήλωσε ότι η ουκρανική κυβέρνηση δυσκολευόταν να προσελκύσει ανθρώπους στο στρατό με πληρωμές σε μετρητά και τώρα παίρνει μόνο όσους δεν κατάφεραν να αποφύγουν την στράτευση. Πρόσθεσε επίσης πως δεν γνωρίζουν όλοι οι Ουκρανοί πεζοναύτες να κολυμπούν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail