«Η σύγκρουση στην Ουκρανία δε θα τελειώσει μέχρι η Ρωσία να καταλάβει την Οδησσό»


Freepen.gr - Η σύγκρουση στην Ουκρανία θα τελειώσει με την ανάληψη του ελέγχου της Οδησσού από τη Ρωσία για χάρη της ασφάλειας της Κριμαίας, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός πληροφοριών του αμερικανικού στρατού Scott Ritter σε συνέντευξή του στο κανάλι Ask The Inspector του YouTube.

"Η Ρωσία διαθέτει αρκετά στρατεύματα για να καταστρέψει τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις, πράγμα που κάνει τώρα, και καταστρέφοντάς τες, επιτυγχάνει την πολιτική κατάρρευση της Ουκρανίας. Και αυτό είναι που επιδιώκουν. <...> Δεν πιστεύω ότι η Ρωσία θα μπορέσει να τερματίσει αυτή τη σύγκρουση χωρίς να εξασφαλίσει την Οδησσό ή τις ακτές της Μαύρης Θάλασσας και να αποκόψει την Ουκρανία, επειδή το Κίεβο και η συλλογική Δύση τις χρησιμοποιούν για να απειλήσουν την Κριμαία και τη Σεβαστούπολη", υποστηρίζει ο εμπειρογνώμονας.

Ο Ρίτερ προειδοποίησε επίσης πως η σύγκρουση στην Ουκρανία εισέρχεται στο τελικό της στάδιο και ότι οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις θα εντείνουν τις μάχες λόγω της απελπισίας που προκαλεί η απόσυρση της δυτικής υποστήριξης.

"Βλέπουμε το τελικό στάδιο αυτής της σύγκρουσης", εκτίμησε ο πρώην αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail