Αδιάψευστη απόδειξη ότι ο ισραηλινός στρατός σκοτώνει εν γνώσει του άοπλους πολίτες

Αυτά τα τρία ονόματα - Yotam Haim, Samar Talalka και Alon Lulu Shamriz - μπορεί να αποδειχθούν ο καταλύτης που θα απομακρύνει τον Bibi Netanyahu από το αξίωμα και θα τον στείλει στη φυλακή. (Από το laptop μου στα αυτιά του Θεού.) Ισραηλινοί στρατιώτες δολοφόνησαν αυτούς τους τρεις Ισραηλινούς συμπολίτες μας. Δεν ήταν ένα αναθεματισμένο ατύχημα. Πρόκειται για μια σκόπιμη πολιτική δολοφονίας που διδάσκεται στα στρατεύματα πρώτης γραμμής και ασκείται από τους διοικητές τους. Αυτό κάνει το Ισραήλ για περισσότερο από δύο μήνες στους Παλαιστίνιους από την έναρξη της ισραηλινής επίθεσης στη Γάζα.

Larry Johnson - sonar21.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Τώρα έχουμε οριστικές αποδείξεις ότι αυτό το βίντεο, το οποίο χρησιμοποίησα στο άρθρο μου χθες το βράδυ, δεν είναι μια παρεκτροπή. Είναι το ισραηλινό στρατιωτικό δόγμα. Σκοτώστε Παλαιστίνιους αν έχετε την ευκαιρία.


Αυτή η συμπεριφορά του ισραηλινού στρατού οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο IOF αποτελείται σε μεγάλο βαθμό από ανεκπαίδευτους, μοχθηρούς μπαμπουίνους, που τροφοδοτούνται από ρατσιστικό μίσος και διοικούνται από δειλούς και ανίκανους. Είμαι πραγματικά τσαντισμένος. Γνωρίζετε τον αφορισμό - Πολεμάς όπως εκπαιδεύεσαι και εκπαιδεύεσαι όπως πολεμάς! Κοιτάξτε μόνο πώς πολεμάει το Ισραήλ. Οι νεκροί πλέον Ισραηλινοί όμηροι - οι τρεις τύποι που πυροβολήθηκαν εν ψυχρώ από τουλάχιστον δύο Ισραηλινούς στρατιώτες - ήξεραν για τι ήταν ικανοί οι "σύντροφοί" τους. Γι' αυτό έβγαλαν τα πουκάμισά τους και ύψωσαν λευκή σημαία. Ένας επαγγελματίας στρατός θα το δεχόταν αυτό ως έγκυρη παράδοση.

Σύμφωνα με ανώτερο αξιωματικό της Νότιας Διοίκησης, που επικαλείται μια πρώτη έρευνα, το περιστατικό ξεκίνησε όταν ένας στρατιώτης που βρισκόταν σε ένα κτίριο εντόπισε τρεις ύποπτες φιγούρες να βγαίνουν από ένα κτίριο μερικές δεκάδες μέτρα μακριά.

Και οι τρεις ήταν χωρίς μπλούζα, ενώ η μία από τις φιγούρες κρατούσε ένα ραβδί με μια αυτοσχέδια λευκή σημαία, σύμφωνα με την έρευνα.

Ο στρατιώτης, ο οποίος πίστευε ότι οι άνδρες που κινούνταν προς το μέρος του ήταν μια προσπάθεια της Χαμάς να παρασύρει τους στρατιώτες των IDF σε παγίδα, άνοιξε αμέσως πυρ και φώναξε "τρομοκράτες!" στις άλλες δυνάμεις.

Σύμφωνα με την έρευνα, ο εν λόγω στρατιώτης σκότωσε δύο από τους άνδρες, ενώ ο τρίτος, ο οποίος χτυπήθηκε και τραυματίστηκε, διέφυγε πίσω στο κτίριο από το οποίο προήλθε.

Σε εκείνο το στάδιο, ο διοικητής του τάγματος, ο οποίος βρισκόταν επίσης στο κτίριο από το οποίο πυροβόλησε ο στρατιώτης, βγήκε έξω και κάλεσε τις δυνάμεις να σταματήσουν τα πυρά τους.

Εν τω μεταξύ, ακούστηκαν ήχοι από κάποιον που φώναζε "Βοήθεια" στα εβραϊκά από τους στρατιώτες που βρίσκονταν στην περιοχή.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο τρίτος άνδρας βγήκε από το κτίριο στο οποίο κατέφυγε και ένας άλλος στρατιώτης άνοιξε πυρ εναντίον του, σκοτώνοντάς τον.

Οι Ισραηλινοί αξιωματικοί είναι κτηνώδεις κλόουν. Υπήρχαν αξιωματικοί παρόντες όταν οι δύο στρατιώτες πυροβόλησαν εναντίον ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ που προσπαθούσαν να παραδοθούν. Οι αξιωματικοί περίμεναν μέχρι να πεθάνουν και οι τρεις Ισραηλινοί όμηροι πριν δώσουν εντολή κατάπαυσης του πυρός. Εκπαιδευμένοι στρατιώτες, οι οποίοι διδάσκονται νόμιμους κανόνες εμπλοκής, δε θα έκαναν κάτι τέτοιο. Δίνεις εντολή στους άνδρες να πέσουν στο έδαφος, να απλωθούν στο έδαφος και μετά πλησιάζεις για να βεβαιωθείς ότι δεν έχουν κρυμμένα όπλα. Αλλά δεν έκαναν αυτό αυτοί οι κακόβουλοι καραγκιόζηδες. Δολοφόνησαν άοπλους άνδρες. 

Ο Νετανιάχου και η ομάδα των εγκληματιών πολέμου του προσπαθούν να το παρουσιάσουν ως ένα ατυχές ατύχημα. Μαλακίες!!! Αυτοί οι στρατιώτες έκαναν αυτό που είχαν εκπαιδευτεί να κάνουν. Η Ισραηλινή Δύναμη Κατοχής ή αλλιώς IOF δεν εκπαιδεύει τους στρατιώτες της να κάνουν διακρίσεις μεταξύ ένοπλου και άοπλου προσωπικού. Αν το άτομο είναι ύποπτος Παλαιστίνιος, είναι νεκρός που περπατάει. Να άλλη μια υπενθύμιση ότι αυτή είναι η συνήθης πρακτική:



Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που εργάζονται με την εσφαλμένη πεποίθηση ότι οι στόχοι του Ισραήλ στην τρέχουσα στρατιωτική του επιχείρηση είναι να καταστρέψει τη Χαμάς και να διασώσει τους ομήρους. Και αυτό το θεωρώ ανοησία. Το Ισραήλ έχει έναν στόχο - να αναγκάσει όλους τους Παλαιστίνιους στη Γάζα και τη Δυτική Όχθη να φύγουν από τη γη που το Ισραήλ θέλει να κατέχει μόνιμα. Αυτός είναι ο στόχος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο o IOF καταστρέφει όλα τα νοσοκομεία, τα σχολεία, τις κρίσιμες υποδομές, τις αγορές τροφίμων και τα βενζινάδικα στη Γάζα. Να κάνουν το μέρος αβίωτο και να αναγκάσουν τους Παλαιστίνιους να πάνε αλλού.

Αυτή δεν είναι μόνο η πολιτική του Νετανιάχου και λίγων ακραίων τρελών στην κυβέρνησή του- αυτός είναι ένας στόχος που αγκαλιάζεται από τη συντριπτική πλειοψηφία των Ισραηλινών, συμπεριλαμβανομένων των λεγόμενων φιλελεύθερων. Το Ισραήλ βρίσκεται στη διαδικασία δημιουργίας μιας νέας γενιάς τρομοκρατών που θα στοιχειώνει το ισραηλινό κράτος για τα επόμενα χρόνια. Υπάρχουν όμως επιφανείς άνθρωποι στην Αμερική, όπως ο RFK Jr. που αρνούνται αυτό που συμβαίνει.

Αυτό και μόνο το βίντεο αποκλείει τον Κένεντι από σοβαρό υποψήφιο για την προεδρία κατά τη γνώμη μου. Δεν έχει δει καμία απόδειξη; Τι στο διάολο συμβαίνει με αυτόν; Έχει κρυφτεί σε ένα σκοτεινό δωμάτιο με κλειστά μάτια; Ντροπή.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail