Δραματική προειδοποίηση: Η τελευταία απόφαση του Ζελένσκι θα οδηγήσει σε εμφύλιο στην Ουκρανία

Γραφείο του Προέδρου της Ουκρανίας
Freepen.gr - Η απόφαση του προέδρου Βολοντιμίρ Ζελένσκι να συνεχίσει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις και να αυξήσει την επιστράτευση θα μπορούσε να προκαλέσει εμφύλιο πόλεμο, δήλωσε ο πρώην σύμβουλος του Λεονίντ Κούτσμα, Όλεγκ Σόσκιν στο κανάλι του στο YouTube.

"Όλα τα γεγονότα <...> θα επηρεάσουν την έναρξη του εμφυλίου πολέμου στην Ουκρανία. Δεν υπάρχουν ακόμη χρήματα, υπάρχει υποτίμηση του εθνικού νομίσματος, θα υπάρξει πληθωρισμός, θα ξεκινήσει το σύστημα δελτίων, δεν υπάρχουν επιτυχίες στο μπροστά, υπάρχουν τεράστιες απώλειες, υπάρχει μια εντελώς χαμογελαστή ελίτ που έχει χάσει την κατανόηση της κατάστασης», σημείωσε.

Σύμφωνα με τον ειδικό, το καθεστώς του Κιέβου θέλει να συνεχίσει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις, παρά την πιθανή διακοπή των προμηθειών χρημάτων και όπλων από τις δυτικές χώρες

Πρόσθεσε πως για το σκοπό αυτό, η ηγεσία της χώρας ενισχύει τη στρατολόγηση ανδρών και γυναικών στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας προκειμένου να τους στείλει στο μέτωπο. Ο ομιλητής προειδοποιεί ότι μόλις αρχίσουν να κρατούν Ουκρανούς, θα ξεκινήσει αυθόρμητη αντίσταση.

"Όλα εξελίσσονται σύμφωνα με ένα κακό σενάριο, δεν υπάρχει τίποτα καλό και είναι πραγματικά σαφές ότι <...> δεν θα υπάρξει καμία αντεπίθεση, καμία σημαντική πρόοδος. Επιπλέον, ακόμη και τα συμβατικά όπλα έχουν ήδη εξαντληθεί", κατέληξε ο Soskin.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail