Ορδές Κινέζων ανδρών στρατιωτικής ηλικίας εισέρχονται στις ΗΠΑ σε μια προσπάθεια αποσταθεροποίησης;

Τα τελευταία δύο χρόνια, τεράστιος αριθμός παράνομων μεταναστών από την Κίνα ξεχύνεται στα νότια σύνορά μας. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι άνδρες στρατιωτικής ηλικίας. Γιατί λοιπόν υπήρξε μια τόσο δραματική άνοδος; Γίνεται κάποιο είδος συντονισμένης προσπάθειας για το οποίο δε γνωρίζουμε; Σε αυτό το άρθρο, θα προσπαθήσω να κάνω κάποιες συνδέσεις. Από μόνες τους, μερικές από τις ιστορίες που πρόκειται να μοιραστώ μαζί σας μπορεί να μην φαίνονται τόσο σημαντικές. Αλλά όταν κάνετε ένα βήμα πίσω και ρίξετε μια ματιά στη μεγαλύτερη εικόνα, γίνεται σαφές ότι κάτι πολύ ασυνήθιστο συμβαίνει. 

Michael Snyder - themostimportantnews.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Θα μπορούσε να είναι δυνατόν ορδές Κινέζων ανδρών στρατιωτικής ηλικίας να εισέρχονται σε αυτήν τη χώρα σε μια προσπάθεια να αποσταθεροποιήσουν το έθνος μας;

Ας ξεκινήσουμε ρίχνοντας μια ματιά σε ένα περιστατικό που μόλις συνέβη στο Μίσιγκαν. Ένας «Κινέζος υπήκοος» συνελήφθη αφού «ζωγράφισε με σπρέι σβάστικες σε διακοσμήσεις Χανουκά»:

Την Πέμπτη, ο 27χρονος Jaifeng Chen συνελήφθη στην Αριζόνα αφού φέρεται να ζωγράφισε με σπρέι σβάστικες σε διακοσμήσεις Χανουκά και στον τοίχο έξω από το Chabad of Kalamazoo στο Μίσιγκαν.

Το Τμήμα Δημόσιας Ασφάλειας του Καλαμαζού είπε πως το FBI εργάστηκε σε συντονισμό με άλλες υπηρεσίες επιβολής του νόμου στην Αριζόνα για τον εντοπισμό και τελικά τη σύλληψη του Κινέζου υπηκόου. Του επιβλήθηκε επίσης κράτηση για άσχετη κατηγορία στις 27 Νοεμβρίου, σύμφωνα με το WTVB. Ο Τσεν βρίσκεται τώρα υπό ομοσπονδιακή κράτηση.

Περιττό να πούμε ότι αυτό είναι κάτι που μπορεί να πυροδοτήσει πολύ τις φυλετικές εντάσεις στο τρέχον πολιτικό μας περιβάλλον.

Γιατί λοιπόν ένας Κινέζος υπήκοος το έκανε αυτό;

Είχε οδηγίες να το κάνει από αυτόν για τον οποίο εργάζεται;

Στην Καλιφόρνια, ένας «Κινέζος υπήκοος» μόλις συνελήφθη για συμμετοχή σε απάτη μεγάλης κλίμακας με δωροκάρτες:

Οι αγοραστές δωροκαρτών από τοποθεσίες λιανικής προειδοποιούνται να προσέχουν τις αγορές τους.

Η "Επιχείρηση Bad Elf" του σερίφη της κομητείας Σακραμέντο οδήγησε σε περισσότερες από 250 συλλήψεις για κακουργήματα και πλημμελήματα που σχετίζονται με μεγάλες τοποθεσίες λιανικής.

Ένας από τους συλληφθέντες ήταν ένας Κινέζος Ningning Sun που είχε στην κατοχή του χιλιάδες δωροκάρτες Target και Apple. Μερικές από αυτές τις είχε κλέψει από ένα κατάστημα Sacramento Target.

Οι ερευνητές που συμμετείχαν στην επιχείρηση Bad Elf είδαν τον Sun να βγάζει τις δωροκάρτες από το ράφι και να τις βάζει στο παλτό του. Έπειτα έβαλε ένα ανταλλακτικό σετ καρτών πίσω στα ράφια.

Αυτός ο «Κινέζος υπήκοος» ενεργούσε μόνος του ή ήταν μέρος ενός μεγαλύτερου δικτύου;

Αν ήταν μέρος ενός μεγαλύτερου δικτύου, ποιος το κατηύθυνε;

Μιλώντας για μεγάλα δίκτυα, αναφέρεται ότι εκατοντάδες «παράνομες επιχειρήσεις καλλιέργειας μαριχουάνας που ανήκουν στην Κίνα» έχουν εμφανιστεί σε όλη την πολιτεία του Μέιν τα τελευταία χρόνια:

Εκατοντάδες παράνομες επιχειρήσεις καλλιέργειας μαριχουάνας, ιδιοκτησίας Κίνας, έχουν εμφανιστεί σε όλο το Μέιν τα τελευταία τρία χρόνια.

Την Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, οι τοπικές αρχές επιβολής του νόμου έκλεισαν μια παράνομη καλλιέργεια μαριχουάνας που λειτουργούσε σε ένα κτίριο που βρισκόταν πίσω από μια εγκεκριμένη εγκατάσταση καλλιέργειας μαριχουάνας στην κομητεία Φράνκλιν.

Αξιωματικοί από το Αστυνομικό Τμήμα του Wilton βοηθούσαν τους ερευνητές από το Maine Office of Cannabis Policy (OCP) κατά τη διάρκεια μιας συνεχούς επιθεώρησης ρουτίνας σε αδειοδοτημένη εγκατάσταση στο Wilton όταν έκαναν έφοδο στην παράνομη επιχείρηση, ανέφεραν οι αρχές σε δελτίο τύπου που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Υπάρχει κάποιος κοινός παρονομαστής που συνδέει όλες αυτές τις αυξανόμενες επιχειρήσεις;

Και από πού προήλθε η χρηματοδότηση για όλες αυτές τις αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις «Κινέζικης ιδιοκτησίας»;

Θα ήθελα πολύ να λάβω απαντήσεις σε αυτές τις δύο ερωτήσεις.

Επιτρέψτε μου να σας δώσω ένα άλλο παράδειγμα. Θυμάστε εκείνο το μυστικό βιο-εργαστήριο στην περιοχή του Σακραμέντο που έκλεισαν οι αρχές νωρίτερα φέτος; Εκείνη την εποχή μας είπαν ότι το διοικούσε μια κινεζική εταιρεία και τώρα συνελήφθη ένας Κινέζος υπήκοος που έχει πολλές διαφορετικές ταυτότητες. Τα παρακάτω προέρχονται από την επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ:

Ο Jia Bei Zhu, γνωστός και ως Jesse Zhu, γνωστός και ως Qiang He, γνωστός και ως David He, 62 ετών, πολίτης της Κίνας που κατοικούσε στο παρελθόν στο Clovis, συνελήφθη σήμερα μετά από ποινική καταγγελία για κατασκευή και διανομή ιατροτεχνολογικών προϊόντων με λάθος επωνυμία κατά παράβαση του ομοσπονδιακού νόμου τροφίμων, φαρμάκων και καλλυντικών (FDCA) και για ψευδείς δηλώσεις στον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), ανακοίνωσε ο εισαγγελέας των ΗΠΑ Phillip A. Talbert.

«Στο πλαίσιο του σχεδίου του, ο κατηγορούμενος άλλαξε το όνομά του, τα ονόματα των εταιρειών του και τις τοποθεσίες τους», είπε ο εισαγγελέας των ΗΠΑ Talbert. «Η αταξία στο εργαστήριο του Reedley οδήγησε στη λάμψη της δημοσιότητας που προσπαθούσε να αποφύγει και η έρευνα που ακολούθησε αποκάλυψε τις προσπάθειές του να παρακάμψει τις απαιτήσεις που έχουν σχεδιαστεί για να διασφαλίσουν πως οι ιατρικές συσκευές είναι ασφαλείς και αποτελεσματικές».

Αν δε θυμάστε τη συγκεκριμένη περίπτωση, ένα μυστικό βιο-εργαστήριο στην περιοχή του Σακραμέντο διεξήγαγε μη εξουσιοδοτημένα πειράματα που αφορούσαν COVID, HIV, ηπατίτιδα, έρπη και ένα σωρό άλλες μολυσματικές ασθένειες:

«Συγκεκριμένα δωμάτια της αποθήκης βρέθηκαν να περιείχαν πολλά δοχεία με υγρά και διάφορες συσκευές», αναφέρουν δικαστικά έγγραφα. «Το προσωπικό δημόσιας υγείας της κομητείας Φρέσνο παρατήρησε επίσης δείγματα αίματος, ιστών και άλλων σωματικών υγρών και ορούς και χιλιάδες φιαλίδια με μη επισημασμένα υγρά και ύποπτο βιολογικό υλικό».

Εκατοντάδες ποντίκια στην αποθήκη κρατήθηκαν σε απάνθρωπες συνθήκες, αναφέρουν δικαστικά έγγραφα. Η πόλη κατέλαβε τα ζώα τον Απρίλιο, θανατώνοντας 773 από αυτά. Περισσότερα από 175 βρέθηκαν νεκρά.

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων εξέτασαν τις ουσίες και εντόπισαν τουλάχιστον 20 δυνητικά μολυσματικούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων του κορωνοϊού, του HIV, της ηπατίτιδας και του έρπητα, σύμφωνα με επιστολή των Υπηρεσιών Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών με ημερομηνία 6 Ιουνίου.


Ήταν αυτό απλώς ένα αδίστακτο βιο-εργαστήριο;

Ή υπάρχει ένα δίκτυο από αυτά σε όλο το έθνος;

Και ποιος βρίσκεται τελικά πίσω από αυτές τις προσπάθειες;

Υπάρχουν τόσα αναπάντητα ερωτήματα.

Αλλά αυτό που γνωρίζουμε είναι πως μεγάλες ομάδες Κινέζων υπηκόων αναχαιτίζονται τακτικά καθώς προσπαθούν να περάσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ένα πρόσφατο βίντεο αυτού του φαινομένου έλαβε αρκετή προσοχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:


Και φαίνεται επίσης ότι αυτές οι προσπάθειες μετανάστευσης είναι εξαιρετικά συντονισμένες.

Μάλιστα, ένας ρεπόρτερ του Muckraker ανακάλυψε πρόσφατα ένα ξενοδοχείο στην Κολομβία που λειτουργεί ως κεντρικός κόμβος για κινεζική μεταναστευτική δραστηριότητα:

Ένα απίστευτο ρεπορτάζ από την Κολομβία αποκαλύπτει Κινέζους στρατιωτικούς άνδρες που χρησιμοποιούν ένα ξενοδοχείο ως αποκλειστικό κόμβο μετανάστευσης πριν περάσουν μαζικά τα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού.

Ένας δημοσιογράφος του Muckraker εξήγησε πως το ξενοδοχείο Cabańas Rio Mayo στο Pasto είναι γεμάτο με Κινέζους ξένους υπηκόους που ετοιμάζονται να ταξιδέψουν μέσα από το χάσμα Darién στην Αμερική ως μέρος ενός εξελιγμένου «δικτύου μετανάστευσης».

Ο δημοσιογράφος διέλυσε την ιδέα ότι πρόκειται απλώς για μια συμπτωματική συγκέντρωση Κινέζων υπηκόων, επισημαίνοντας πως οι πινακίδες που είναι αναρτημένες γύρω από το ξενοδοχείο συνοδεύονται από μετάφραση στα κινέζικα, υποδεικνύοντας ότι πρόκειται για έναν κοινό κόμβο συνάντησης για τους Κινέζους μετανάστες.

Επιπλέον, ο δημοσιογράφος περιέγραψε πως οι οδηγίες του WhatsApp από τους λαθρέμπορους προς τους Κινέζους υπηκόους αναφέρουν συγκεκριμένα το Pasto ως μια ασφαλή περιοχή στάσης πριν από το ταξίδι τους στα νότια σύνορα της Αμερικής.

Ο Muckraker πήρε επίσης συνέντευξη από έναν από τους Κινέζους μετανάστες, ο οποίος αποκάλυψε ότι το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα έχει ενσωματώσει μυστική αστυνομία με «πολιτικά ρούχα» σε όλες τις ΗΠΑ για να διευκολύνει και να παρακολουθεί τους Κινέζους υπηκόους που εισέρχονται στη χώρα.

Αυτό είναι εξαιρετικά ύποπτο.

Σε μια εποχή που οι φήμες για έναν επερχόμενο πόλεμο με την Κίνα φτάνουν στο κρεσέντο, γίνονται προσπάθειες να έρθουν Κινέζοι στρατιωτικής ηλικίας σε αυτή τη χώρα σε βιομηχανική κλίμακα.

Τελικά, είναι δύσκολο να αποδείξουμε ότι όλα τα πράγματα που έχω συζητήσει σε αυτό το άρθρο συνδέονται μεταξύ τους.

Ναι, Κινέζοι στρατιωτικής ηλικίας έρχονται σε αυτή τη χώρα σε πολύ μεγαλύτερους αριθμούς από ποτέ.

Και ναι, Κινέζοι στρατιωτικής ηλικίας πιάνονται να διαπράττουν παράνομες πράξεις σε όλο το έθνος.

Είναι όλα αυτά απόδειξη κάποιου είδους γιγαντιαίας συνωμοσίας για την αποσταθεροποίηση των Ηνωμένων Πολιτειών;

Μετά την εξέταση των στοιχείων, πολλοί θα καταλήξουν σε αυτό το συμπέρασμα, αλλά δεν μπορώ να το αποδείξω 100 τοις εκατό.

Αλλά χωρίς αμφιβολία, έρχεται σύγκρουση με την Κίνα.

Και όταν τελικά ξεσπάσει ο πόλεμος με την Κίνα, οι Κινέζοι θα έχουν ήδη χιλιάδες στρατιωτικής ηλικίας προ-τοποθετημένους εντός των Ηνωμένων Πολιτειών έτοιμους να προκαλέσουν χάος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail