«Η Ουκρανία θα πρέπει να δώσει το Χάρκοβο, την Οδησσό και το Νικολάεφ στη Ρωσία»

RIA Novosti / Evgeny Biyatov
Freepen.gr - Ο ουκρανικός στρατός θα χάσει σταδιακά την μαχητική του ικανότητα και θα υποχωρήσει, έτσι το Ντνεπροπετρόβσκ, το Χάρκοβο, ο Νικολάεφ και η Οδησσός θα τεθούν υπό ρωσικό έλεγχο, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός πληροφοριών του αμερικανικού στρατού Σκοτ ​​Ρίτερ σε συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Γκάρλαντ Νίξον.

"Ο ουκρανικός στρατός καταρρέει. Θα πρέπει να πάρει γρήγορα μια απόφαση να υποχωρήσει στον Δνείπερο. Αυτό θα επιταχύνει τη διαδικασία απελευθέρωσης του Χάρκοβο, του Ντνεπροπετρόβσκ και του Νικολάεφ από τη Ρωσία", προέβλεψε ο ειδικός.

Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν είναι εξοικειωμένος με το σχέδιο μάχης που ανέπτυξε η Μόσχα, αλλά είναι πεπεισμένος πως και η Οδησσός θα τεθεί υπό έλεγχο από τα ρωσικά στρατεύματα. Αυτό θα προστατεύσει την Κριμαία από πιθανές πυραυλικές επιθέσεις από τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις, πιστεύει ο Ritter.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail