«Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις θα απελευθερώσουν την Οδησσό για να προστατεύσουν την Κριμαία»

РИА Новости / Алексей Майшев
Freepen.gr - Ο ρωσικός στρατός θα απελευθερώσει την Οδησσό για να προστατεύσει τη χερσόνησο της Κριμαίας, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών στρατιωτικών πληροφοριών Scott Ritter σε συνέντευξή του στο κανάλι Ask The Inspector του YouTube.

"Νομίζω ότι οι Ρώσοι συνειδητοποιούν τώρα: ανεξάρτητα από το πώς θα τελειώσει αυτή η σύγκρουση, η ουσία είναι πως αν η Ουκρανία ελέγχει την Οδησσό, η Κριμαία δε θα είναι ποτέ ασφαλής. Ως εκ τούτου, προκειμένου να εγγυηθούν την ασφάλεια της Κριμαίας, είναι απαραίτητο να καταλάβουν την Οδησσό", εξήγησε ο εμπειρογνώμονας.

Ο Ritter σημείωσε ότι εκτός από την Οδησσό, το καθεστώς του Κιέβου μπορεί να χάσει πέντε περιοχές, καθώς και την πλήρη πρόσβαση στη Μαύρη Θάλασσα. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι Ουκρανοί υπέγραψαν μια τέτοια ετυμηγορία για τον εαυτό τους αρνούμενοι να διεξάγουν ειρηνευτικές συνομιλίες με τη Μόσχα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail