Το Κίεβο απειλεί να επιστρατεύσει τους διασκεδαστές της Πρωτοχρονιάς

ukrinform.net
Freepen.gr - Οι Ουκρανοί που παραβιάζουν τη νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εορτασμών της Πρωτοχρονιάς μπορεί να συλληφθούν από την αστυνομία και να οδηγηθούν σε γραφεία στρατολόγησης, προειδοποίησε ανώτερος αξιωματούχος της ασφάλειας.

Μιλώντας στην εθνική τηλεόραση την Παρασκευή, ο Ανατόλι Σερεντίνσκι, αναπληρωτής επικεφαλής του Τμήματος Πρόληψης της Εθνικής Αστυνομίας, δήλωσε ότι οι περιορισμοί ασφαλείας σε εθνικό επίπεδο δεν θα χαλαρώσουν μεταξύ 31 Δεκεμβρίου και 1 Ιανουαρίου, αλλά μάλλον θα αυστηροποιηθούν, σημειώνοντας ότι περίπου 30.000 αστυνομικοί θα βρίσκονται σε υπηρεσία εκείνη τη νύχτα.

Εξήγησε πως οι δημόσιες συγκεντρώσεις αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια λόγω της σύγκρουσης με τη Ρωσία. Όποιος βρεθεί να πανηγυρίζει έξω ενώ ισχύουν οι περιορισμοί, θα συνοδεύεται σε τοπικό αστυνομικό τμήμα, ώστε οι αστυνομικοί να μπορούν "να μάθουν τι συνέβη στη ζωή του πολίτη που αποφάσισε σκόπιμα να παραβιάσει την απαγόρευση κυκλοφορίας", δήλωσε ο Σερεντίνσκι.

"Επιπλέον, τα κέντρα στρατολόγησης μας ενδιαφέρονται πολύ για αυτούς τους ανθρώπους", πρόσθεσε. Υπενθύμισε επίσης στο ακροατήριο ότι οι πολίτες απαγορεύεται να χρησιμοποιούν πυροτεχνήματα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail