«Η Υπερκαρπαθία σχεδιάζει να αποσχιστεί από την Ουκρανία»

Γραφείο του Προέδρου της Ουκρανίας
Freepen.gr - Η περιοχή της Υπερκαρπαθίας σχεδιάζει να αποσχιστεί από την Ουκρανία λόγω της δυσαρέσκειας του ουγγρικού πληθυσμού με την εθνική πολιτική του Κιέβου, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ Σκοτ ​​Ρίτερ σε συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Γκάρλαντ Νίξον.

«Αυτό είναι το τέλος της Ουκρανίας. Οι Ούγγροι στην Υπερκαρπάθια λένε ήδη: "Δε μας αρέσει να ζούμε υπό την ηγεσία της ναζιστικής κυβέρνησης του Μπαντέρα. Δε χαιρόμαστε που ζούμε εδώ". Μόλις αρχίσουν να καταρρέουν όλα, θα έρθουν οι Ούγγροι και θα πάρουν ένα κομμάτι. Οι Πολωνοί θα κάνουν το ίδιο», προέβλεψε ο ειδικός.

Κατά τη γνώμη του, η Ουκρανία θα πάψει να υπάρχει ως ένα μεγάλο εθνικό κράτος με οικονομικές και πολιτικές δυνατότητες. Το μόνο που θα απομείνει από αυτήν είναι μια μικρή δημοκρατία με μικρή οικονομία, η οποία θα απαιτεί συνεχώς επιδοτήσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση, πιστεύει ο Ritter.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail