Η Χαμάς αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι

Πάνω που η Χαμάς ήταν έτοιμη να κερδίσει τη μάχη της προπαγάνδας, εξαπολύει αυτή την ηλίθια και ανούσια επίθεση εναντίον Ισραηλινών πολιτών.

Larry Johnson - sonar21.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία ή αιτιολόγηση γι' αυτό. Η επίθεση σε άοπλους πολίτες και ο πυροβολισμός τους είναι πράξη δειλών. Τόσο το Ισραήλ όσο και η Χαμάς επιδίδονται σε αυτού του είδους την καταδικαστέα συμπεριφορά. Το μίσος που τρέφει η κάθε πλευρά για την άλλη είναι κατανοητό, αλλά δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ δικαιολογία για τη δολοφονία άοπλων πολιτών.


Αν η Χαμάς θέλει πραγματικά να νικήσει το Ισραήλ, τότε θα πρέπει να αλλάξει την τακτική της από αυτού του είδους τις ανώφελες, ανούσιες ενέδρες. Το Ισραήλ θα το εκμεταλλευτεί αυτό για να δικαιολογήσει περαιτέρω βία κατά των Παλαιστινίων, όλα στο όνομα της "ήττας" της Χαμάς.

Αν πρόκειται να στρέψεις ένα όπλο εναντίον κάποιου και να πατήσεις την σκανδάλη, τότε καλύτερα να είσαι πολύ σίγουρος πως ο στόχος κρατάει ένα όπλο ή ένα όπλο που μπορεί να σε σκοτώσει. Αυτή είναι μια καθολική αρχή που ισχύει για τους τρομοκράτες και τους επαγγελματίες στρατιωτικούς.

Εάν η Χαμάς περιόριζε τις επιθέσεις της σε στόχους του ισραηλινού στρατού και της αστυνομίας τότε πιθανότατα θα συγκέντρωνε πόντους δημοσίων σχέσεων μεταξύ των παγκόσμιων κοινοτήτων που αντιτίθενται στο Ισραήλ. Η δολοφονία ανθρώπων που περιμένουν να επιβιβαστούν σε ένα λεωφορείο είναι πέρα από κάθε όριο. Αυτού του είδους οι επιθέσεις απλώς ενθαρρύνουν ανθρώπους όπως ο Itamar Ben Gvir να πιέζουν για περισσότερη βία κατά των Παλαιστινίων.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail