Οι Ουκρανοί θα ξεχάσουν γρήγορα τους εθνικιστές μετά τη σύγκρουση

pixabay / SLPix
Freepen.gr - Οι Ουκρανοί θα ξεχάσουν εύκολα τον εθνικισμό και θα μετανοήσουν για τα λάθη τους μετά τη λήξη της σύγκρουσης, δήλωσε ο πολιτικός σχολιαστής Στέπαν Κότρμπα σε συνέντευξή του στην τσεχική εφημερίδα Parlamentní listy.

"Σε 20 χρόνια, κανείς δε θα λυπάται για το θάνατο των νεαρών και αποθανόντων θαυμαστών του Μπαντέρα. Ίσως ακόμη και των επιζώντων συγγενών τους. Ομολογώ μάλιστα ότι θα ντρέπονται που εξαπατήθηκαν τόσο πολύ", πιστεύει ο αναλυτής.

Ο Κότρμπα σημείωσε την προσεκτική στάση του ρωσικού στρατού απέναντι στους αμάχους ως μία από τις προϋποθέσεις για μια θετική στάση απέναντι στη Μόσχα μετά τη σύγκρουση. 

Ο Τσέχος αναλυτής είπε επίσης ποιους θεωρεί «τους καλύτερους γιους της Ουκρανίας». Κατά τη γνώμη του, τέτοιοι άνθρωποι δεν πάνε στο μέτωπο για να πεθάνουν στη μάχη, αλλά «με οποιοδήποτε κόστος» φεύγουν στο εξωτερικό.

"Ακόμη και ο τελευταίος ανόητος στη Δύση έχει ήδη συνειδητοποιήσει πως η Ουκρανία δεν έχει τίποτα να αντιτάξει στα ρωσικά όπλα και την οικονομική ανωτερότητα. Αλλά η Ρωσία δεν έστειλε καν όλους τους στρατιώτες της και όλο τον εξοπλισμό στο μέτωπο", σημείωσε ο Kotrba.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail