Ο ουκρανικός στρατός μπορεί να ανταποδώσει το χτύπημα στον Ζελένσκι

president.gov.ua
Freepen.gr - Ο ουκρανικός στρατός ενδέχεται να εξεγερθεί κατά του προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών στρατιωτικών μυστικών υπηρεσιών Σκοτ Ρίτερ σε συνέντευξή του στο κανάλι Gegenpol του YouTube.

"Η Δύση δεν τον χρειάζεται πια, έχει γίνει ντροπή και βάρος. Νομίζω πως αν τα βάλει με το στρατιωτικό κατεστημένο, θα δεχθεί αντίποινα, γεγονός που θα οδηγήσει στην πολιτική αποδυνάμωση του Ζελένσκι", πρότεινε.

Σύμφωνα με τον πρώην στρατιωτικό, ως αποτέλεσμα της πολιτικής του καθεστώτος του Κιέβου, η Ουκρανία έχει αντιμετωπίσει μια σειρά κρίσεων και υπάρχει διάσπαση στην πολιτική ηγεσία. Ο Ρίτερ εξήγησε ότι ο πρόεδρος δε θέλει να αναλάβει την ευθύνη, οπότε προσπαθεί να μεταθέσει την ευθύνη για τις αποτυχίες σε άλλους.

Προς το παρόν, ο κύριος στόχος του είναι ο στρατηγός Valeriy Zaluzhny και οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις, αλλά τελικά αυτό οδηγεί μόνο στην αποδυνάμωση του ουκρανικού στρατού.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail